ביוקל מעושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוקל מעושר
    דני
    06/04/2010

שלום אחרי חג הפסח ואחרי המצות אני עם עצירות קשה,גזים וכאבי בטן מאוד לא נוחים.הייתי בבית טבע והמליצו לי לקחת מוצר שנקרא "ביוקל מועשר" של חברת טבעוני.הרוקח אמר לי להתחיל משמינית כפית ולעלות כל יום עד שעוברים לי כל התסימינים. האם שמעת על התוסף תזונה הזה,והאם באמת תוסף תזונה טבעי יכול לעזור לטפל בבעיות מהסוג הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוקל מעושר

הוספת תגובה

• ביוקל מעושר

איציק ברדה
    06/04/2010

ביוקל מועשר מגיע למעיים בשלמותו, מבלי שיעבור תהליכי עיכול. במעיים נוצר מפגש בינו לבין חיידקי המעיים המתסיסים את הביוקל באופן סלקטיבי, ומאפשרים את שגשוגם של מאות סוגי החיידקים המועילים לכמות מירבית ומאוזנת, תוך כדי הגבלת כמות החיידקים המזיקים.
    על פי מחקרים, צריכת ביוקל מועשר יעילה פי 70 מאספקת חיידקים בכדורים או ביוגורט. איזון הפלורה הטבעית בהשפעת ביוקל מועשר, שורד 10 שבועות, לעומת יום או יומיים בלבד של חיידקים המוספים במזון (יוגורט) או בכדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוקל מועשר

אורלית
    02/03/2015

האם יכול להיות שביוקל מועשר גורם לכאבי בטן ולגזים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    06/04/2010

ביוקל הינו מוצר FOS, סיבים העוזר לתפקוד המעיים,הוא טוב ויעיל אם כי לפעמים גורם לתחושת נפיחות.
    כדי להשלים את המוצר הנ"ל ולשפר בכלל את תפקוד מע' העיכול וניקיונה ממזהמים, אני ממליץ על צריכת המוצר דיפנדר של חברת פיור.
    מוצר המכיל שמן אורגנו ואוליפיחה התורמים לתפקוד מע' העיכול ולתמיכה במע' החיסון.
    כל טוב ובהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו