מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוקל מעושרדני06/04/2010
שלום אחרי חג הפסח ואחרי המצות אני עם עצירות קשה,גזים וכאבי בטן מאוד לא נוחים.הייתי בבית טבע והמליצו לי לקחת מוצר שנקרא "ביוקל מועשר" של חברת טבעוני.הרוקח אמר לי להתחיל משמינית כפית ולעלות כל יום עד שעוברים לי כל התסימינים. האם שמעת על התוסף תזונה הזה,והאם באמת תוסף תזונה טבעי יכול לעזור לטפל בבעיות מהסוג הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוקל מעושר
איציק ברדה06/04/2010
ביוקל מועשר מגיע למעיים בשלמותו, מבלי שיעבור תהליכי עיכול. במעיים נוצר מפגש בינו לבין חיידקי המעיים המתסיסים את הביוקל באופן סלקטיבי, ומאפשרים את שגשוגם של מאות סוגי החיידקים המועילים לכמות מירבית ומאוזנת, תוך כדי הגבלת כמות החיידקים המזיקים.
על פי מחקרים, צריכת ביוקל מועשר יעילה פי 70 מאספקת חיידקים בכדורים או ביוגורט. איזון הפלורה הטבעית בהשפעת ביוקל מועשר, שורד 10 שבועות, לעומת יום או יומיים בלבד של חיידקים המוספים במזון (יוגורט) או בכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוקל מועשר
אורלית02/03/2015האם יכול להיות שביוקל מועשר גורם לכאבי בטן ולגזים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ06/04/2010ביוקל הינו מוצר FOS, סיבים העוזר לתפקוד המעיים,הוא טוב ויעיל אם כי לפעמים גורם לתחושת נפיחות.
כדי להשלים את המוצר הנ"ל ולשפר בכלל את תפקוד מע' העיכול וניקיונה ממזהמים, אני ממליץ על צריכת המוצר דיפנדר של חברת פיור.
מוצר המכיל שמן אורגנו ואוליפיחה התורמים לתפקוד מע' העיכול ולתמיכה במע' החיסון.
כל טוב ובהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)