שאלה על ציטוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על ציטוזן
    לי
    19/10/2007

שלום רב, האם ציטוזן יעיל גם להורדת הקפי שומן בגוף?אני בת 32, ולאחר הלידה השנייה שלי (לפני שנתיים) נשארו ליל הצטברויות שומן באזורים שונים בגוף, ובעיקר באזור הבטן והמותניים, וזאת אף על פי שחזרתי למשקלי.האם ציטוזן יכול לעזור או אולי יש משהו אחר?
    בתודה מראש
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על ציטוזן

הוספת תגובה

• האם יש אפשרות לקבל תשובה?

לי
    21/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציטוזן

איציק ברדה
    21/10/2007

שלום לך
    ציטוזן הינו סיב תזונתי שמקורו בכיטין CHITIN, פוליסכריד . יתרונו של סיב זה הינו בכושר הספיגה הגבוה שלו. סיב זה יכול לספוג עד פי 6-8 מנפחו.
    ציטוזן הינו אחד מהסיבים הבודדים שלמעט הגדלת נפחו על ידי ספיגת מים, מגדיל את נפחו גם על ידי קשירת מולקולות של שומן אליו. בגוף האדם הציטוזן מבצע את אותה פעילות – הוא סופג את השומן מהמזון אותו אנו אוכלים ומפרישו מהגוף דרך מערכת העיכול.

אוניברסיטת הלסינקי ביצעה בשנת 1994 מחקר על הפחתת משקל באמצעות סיב הציטוזן. מהמחקר עולה כי בקרב קבוצת נבדקים שהשתמשה בציטוזן נמצאה ירידה של כ- 8% ממשקל הגוף בפרק זמן של 4 שבועות.
    לגבי הקפים פעילות גופנית וחיטוב יכולים לסייע לך בנוסף לציטוזן שיסייע להורדה במשקל.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו