מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חמור בסידןבת 2112/05/2010
שלום,
היום ביקרתי אצל רופאת השיניים לראשונה מאז השתחררתי מהצבא,
היא ראתה שאין לי סתימות ואין לי חורים אז היא עשתה צילום ואמרה לי שיש לי בעייה חמורה של סידן
שכל השיניים שלי מלאות בכתמים ממחסור קשה בסידן (יש לי את הכתמים גם על הציפורניים ויש לי גם נשירת שיער)
איזה תוסף תזונה הכי יעיל בשבילי????
אני חוששת מאוד הרופאה אמרה שאם אני לא יאכל סידן השיניים שלי יתפוררו
אני לא מבינה למה זה קרה,איך הגעתי למצב כזה אני בת 21 והעצמות שלי אמורות להיות תקינות,אני אוכלת לפעמים יוגורט וכל מיני הייתי בטוחה שזה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך מרשם בשביל לקנות סידן?
בת 2112/05/2010שכחתי לשאול,אני צריכה גם מרשם? אני יכולה לקנות בבית מרקחת רגיל בלי מרשם את הסידן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף סידן
איציק ברדה13/05/2010שלום לך
הדרך היעילה ביותר לראות את חוזק העצמות שלך היא בבדיקה פשוטה של צפיפות עצם אותה תוכלי לקבל בקופת החולים שלך.
לאחר הבדיקה נוכל להעריך אם באמת יש לך מחסור בסידן לא תמיד שינוי בצבע בשינים יכול להעיד על חוסר סידן ליפעמים הגורם יכול להיות אחר.
בכל מקרה אני ממליץ על סידן מסוג ציטראט הספיגה שלו טובה יותר
לגבי המינונים 500 מ"ג ביום מתאימים לגילך אך לאחר הבדיקה של צפיפות עצם נוכל לדעת מינון מדויק יותר
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)