e211 באגל כמה זה יכול להזיק לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• e211 באגל כמה זה יכול להזיק לילדים
    אמא חרדה
    26/10/2007

שלום נתתי לבתי הפעוטה מוצר שאמור להיות ויטמין של אגל ,אקסו ,חברה הסבה את ליבי שהוא מכיל
    . e211, פניתי לחברה שתחמקה ובסוף הודתה בכל קפסולה יש 3 מג מהחומר.
    כמה הזקתי לבתי?
    מי בעצם קבע ובדק שאכן המוצרים שאגל משווקת מומלצים לילדים כמו שהם כותבים.
    מעבר לכך כחלק מההתגוננות שלהם הם טענו שהמוצר הוא בכלל על תקן מזון ולכן אינו צריך אזהרה,
    מה ההבדל בין זה לבין תוסף מזון האם שניהם ויטמנים?
    הבת שלי שוקלת 12 קילו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    03/11/2007

שלום
    לקיחה חד פעמית או מס' לקיחות לא תזקנה
    אני לא בדעה שילדתך צריכה מוצר כזה בגיל כזה
    מוצרי חברת AGEL מוגדרים וקיבלו אישור בארץ של תוספי מזון
    לגבי E211 הכל שאלה של מינון, האמיני לי בכל מוצר צריכה קונבנציונאלי תמצאי חומרים יותר חמורים מאלה, לא שאני מצדיק לרגע את עצם המצאותו של החומר. דוגמא בדקי היטב מה מכילות הטיפות של ויטמין D שאנו נותנים לילדנו - מבטיח לך הזדעזעות
    בריאות שלימה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי בתי צרכה חודש אגל

אמא חרדה
    08/11/2007

כאמור היא שוקלת כ13 קילו ,אני גם יודעת שכל אנשי הרשת (המשווקים שיווק רשתי )נותנים את זה לילדים שלהם כי זה מה שמומלץ בחוברותש להם לכן נתתי לבתי ,,
    אז איני מבינה e211 לא מסרטן או כן מסרטן ?,ויטמינים אמורים להכיל e211 ?
    קראתי באינטרנט מחקר שבבריטינה רופאי הילדים אוסרים על זה לילדים ,האם אני סתם פראנואידית?
    החברה של אגל אגב הגיבה באדישות ובציניות לשאלות שלי ,
    אבל מי בעצם קבע שהמוצרים שלהם מומלצים לילדים ובכלל עוזרים?
    האם אני יכולה לסמוך עליהם ועל משרד הבריאות הישראלי (אני עדיין זוכרת את הטיוח של פרשת רמדיה בהתחלה ...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    09/11/2007

שלום
    קשה מאוש לבודד את ילדינו ואותנו מכל החומרים הלא ממש מומלצים הללו, כמעט בכל מזון מוכן תמצאי את אחד מהחומרים הללו.
    אנני מכיר מולטי ויטמין של חברת אג'ל המיועד ספציפית לילדים.
    על תצפי לקבל תשובה מקצועית ממפיצה שרוצה למכור כמה שיותר מוצרים, אפילו אם היא חברתך, פשוט אין לה את הכלים וכנראה גם את המוטיבציה לבדוק לעומק תכולתו של כל מוצר שהיא מוכרת.
    באם ילדתך גדולה מגיל שנה אני ממליץ בחום על מוצר הנקרא קינדר ויטל של חברת GRAMSE הנמצא בכל בית טבע או פארם. המוצר הוא אורגני העשוי ממיצוי של פירות וצמחי מרפא, מעורר תיאבון ללא חומרים משמרים. תקפידי מרגע הפתיחה לשם אותו במקרר ולסיים אותו תוך 4 שבועות מיום היפתחו.
    בריאות שלימה

בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו