מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי תזונה לריכוזארז19/05/2010
שלום,
רציתי לדעת האם הנטורופתים ממליצים ל-ADD תוסף מזון פוספטידיל סרין, כמובן במידת הצורך?
ואם כן - מתי בדרך כלל יש צורך בתוסף זה עבור ADD?
פשוט בינייתים שמתי לב שרוב ההמלצות הם במידה ויש חסרים או צורך מיוחד נותנים מינרלים (אבץ, מגנזיום..) ויטמינים (B) צמחי מרפא (ג'ינסנג' ?) חומצות אמיניות...
וכמובן שינוי התפריט הזתונתי
* כמו כן האם ידוע לך על מחקרים בתוסף עבור ADHD?
אני מכיר 1 ועוד אחד שנערך על ידי איריס מנור (בשילוב אומגה 3) אך לא ידוע לי לגבי תוצות
2- השאלה שלי דומה, או מתייחסת לתוסף תזונה בשם פיקנוגנול - מתי הוא יעיל ל-ADHD? כלומר,
מתי נטורופתים בדרך כלל מחליטים לתסף אותו? אני יודע שזה נורא אינדיוידואלי, אך אני בכל זאת שואל כי זה שבודקים רמת רעילות או חוסר ויטמין או אלרגיה - לכן אני סקרן.
3-האם יש לך ניסיון בשתי התוספים עבור מטפלים עם הפרעות קשב?
תודה רבה
ושבוע טוב מלא בפוקוס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - דילגתם על שאלתי
ארז24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
ארז01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)