מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין D וויטמין B12שי19/05/2010
עשיתי בדיקת דם לפני שבועיים .הויטמין בי 12 היה בחלק הנמוך ביותר בטווח שבין המינימום למקסימום וגם רמת הויטמין די הייתה באותו המצב
הרופא הביא לי מרשם לכדורים .בכדור של הויטמין די היה ריכוז של 400 יחידות בינלאומיות והוא אמר לי לקחת 6 ביום . בבי 12 היה ריכוז של 500 והוא אמר לי לקחת 2 ליום.
ראיתי שיש כדורים של 5000 יחידות של ויטמין די וכדורים של 3000 יחידות של ויטמין בי12
השאלה שלי היא האם הכמויות לא גבוהות מדי ? אני מעדיפה אותם כי הרבה יותר נוח לבלוע 2 כדורים ביום מאשר 8 . וגם כי אני חושבת שהריכוז שבהם יעלה לי את רמות הויטמין בגוף יותר מהר---ואת זה אני מבקשת שתאמרו לי אם זה נכון או לא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון של המודעה
שי20/05/2010שאנ י אומרת שראיתי שיש כדורים במינונים של 5000 יחידות של ויטמין די ו3000 יחידות של ויטמין בי 12 אני מתכוונת שכבר רכשתי אותם ומכאן השאלה שלי אם אני יוכל להשתמש בהם
רמת הויטמין די שלי היא 14
חשבתי פשוט לקחת את הויטמינים 4 ימים בשבוע כדי שהמינונים בסך הכל השבועי לא יהיו מוגזמים.
כלומר 4 כדורים כפול 5000 יחידות בשבוע של די ו4 כפול 3000 של בי 12
מה דעתך דוקטור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)