ויטמין D וויטמין B12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין D וויטמין B12
    שי
    19/05/2010

עשיתי בדיקת דם לפני שבועיים .הויטמין בי 12 היה בחלק הנמוך ביותר בטווח שבין המינימום למקסימום וגם רמת הויטמין די הייתה באותו המצב

הרופא הביא לי מרשם לכדורים .בכדור של הויטמין די היה ריכוז של 400 יחידות בינלאומיות והוא אמר לי לקחת 6 ביום . בבי 12 היה ריכוז של 500 והוא אמר לי לקחת 2 ליום.
    ראיתי שיש כדורים של 5000 יחידות של ויטמין די וכדורים של 3000 יחידות של ויטמין בי12
    השאלה שלי היא האם הכמויות לא גבוהות מדי ? אני מעדיפה אותם כי הרבה יותר נוח לבלוע 2 כדורים ביום מאשר 8 . וגם כי אני חושבת שהריכוז שבהם יעלה לי את רמות הויטמין בגוף יותר מהר---ואת זה אני מבקשת שתאמרו לי אם זה נכון או לא

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין D וויטמין B12

הוספת תגובה

• תיקון של המודעה

שי
    20/05/2010

שאנ י אומרת שראיתי שיש כדורים במינונים של 5000 יחידות של ויטמין די ו3000 יחידות של ויטמין בי 12 אני מתכוונת שכבר רכשתי אותם ומכאן השאלה שלי אם אני יוכל להשתמש בהם

רמת הויטמין די שלי היא 14

חשבתי פשוט לקחת את הויטמינים 4 ימים בשבוע כדי שהמינונים בסך הכל השבועי לא יהיו מוגזמים.
    כלומר 4 כדורים כפול 5000 יחידות בשבוע של די ו4 כפול 3000 של בי 12
    מה דעתך דוקטור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו