מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יודעים את טיב המוצרים של חברה?ארז19/05/2010
שלום,
1-הפיקוח והדרישות מכמוסות צמחי מרפא דל מאוד בהשוואה לתרופות.
איך אפשר לדעת האם המוצר איכותי, ויותר חשוב - לא מסוכן?
2-האם חברת ביוטק טבעון טובה לדעתכם?
מה ניסיונכם עם החברה וההקפדה שלה שהמוצרים יהיו בטוחים לשימוש?
אני בעיקר מתייחס לאמינות ובטיחות שימוש, חושש מנזק עקב חוסר בקפדנות של כל מיני נהלים שאינם חלים על תוספי מזון לעומת תרופות
וגם לאיכות המוצר (מיצוי הצמחים, איכות הצמחים)
*לדודה שלי יש כדורי הרגעה מהחברה הזאת, שמכילים פסיפלורה סקוטלריה ולריאן ועוד משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום- דילגתם על השאלה
ארז24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
ארז01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות חברה
איציק ברדה06/06/2010שלום לך
ישנם היום תקני איכות בנלאומיים היכולים לתת את הדעת לגבי תהליכי היצור.
לצערי היום בארץ עדיף להשתמש במוצרים תוצרת חוץ וזאת בעקבות תנאי היצור המקפידים אותם דורש משרד הבריאות מהיבואנים ובמידה ואין עמידה בתנאים אלו המוצר נחסם בנמל ולא יכול להיכנס לארץ .
תנאים אלה אומנם חלים גם על תוצרת הארץ אך במידה והם לא עומדים בתקנים הם כבר בארץ וניתן למצוא אותם על המדפים.-שוב לצערי.
לגבי הפורמולה של פסיפלורה סקוטלריה ולריאן ועוד משהו.
פורמולה זאת מיועדת לסובלים מנדודי שינה ולא הייתי ממליץ עליה באופן קבוע אלה רק בעת הצורך.
כמו כן על פי דרישת משרד הבריאות מוצרים המכילים ולריאן חיבים להימכר רק בבתי מרקחת אם היא קנתה מוצר זה בבית טבע הייתי בודק היטב ליפני השימוש מה הם התנאים בו נשמר המוצר ומי משווק אותו.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)