מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמיניםנילי23/06/2010
שלום רב,
אני בחורה צעירה,
רזה מאוד.מעולם לא היתי שמנה ולא היו לי עליות\ירידות במשקל.
ולמרות זאת אני סובלת מהמון סימני מתיחה בגוף.
אני מבינה שזה כנראה נובע ממחסור בקולגן ואלסטין והעור פשוט לא גמיש וחזק מספיק.
(זה גם לא גנטיקה,לאמי אין בכלל סימני מתיחה למרות שהיא ילדה ושמנה).
התחלתי לקחת אומגה 3,ויטמין C ומולטי ויטמין.
האם זה יעזור להפוך את העור לחזק וגמיש ויגביר ייצור של קולגן ואלסטין?
אם לא,
מה כן יכול לעזור?
תודה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע דילגו עליי?
נילי27/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות לי בבקשה?...............
נילי28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נילי
ש.01/07/2010אמנם אני לא סובלת מסימני מתיחה{אני בת 36} אך יש לי עור בדיוק כמו שלךץ
מנסיוני- אני ממליצה לך על קרם גוף פשמותאם לעור יבש במיוחד פעמיים ביום ובנדיבות.
את יכולה לברר בבית מרקחת על סוגים שונים שמומלצים למצב זה.
אפשר גם להשתמש בשמן נבט חיטה שהוא מאד שומני וממליצים אותו למניעת סימני מתיחה לנשים בהריון. הוא מעולה אך יש לו קצת ריח של,,,,חיטה.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים
איציק ברדה05/07/2010שלום נילי
סליחה שפיספסתי את השאלה שלך ועכשיו צר לי מלאכזב אותך אך אין מרכיבים קוסמטיים או תוספי תזונה שיכולים לשנות את המבנה של העור באופן שיכול להעלות את סימני המתיחה בחזרה לגובה העור.
אומגה 3 ואנטי אוקסידנטים כמו פיקנוגנול יכולים לעכב פעילות זאת של סימני מתיחה .
כמו כן מיכיון של חל שינוי במבנה גופך (משקל, הריון וכו') הייתי ממליץ לך להיבדק אצל רופא עור.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני............................
אור06/07/2010אין תרופות "שיתקנו" את הסימני מתיחה.את זה אני יודעת.
אבל הויטמנים הללו,(אומגה 3,מולטי ויטמין,חומצות אמינו וכו')
ימנעו סימני מתיחה בעתיד בכך שיגמישו את העור.
סימני מתיחה נובעים ממחסור באבץ ברזל והנ"ל.
הרופאה אמרה.צדקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
איציק ברדה06/07/2010שלום אור
כפי שאמרתי יתכן והם יכולים לסייע במניעת סימני מתיחה חדשים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)