מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוביוטיקהרונית29/06/2010
שלום רכשתי פרוביוטיקה של חברת סופרהרב BIO 25. עכשיו לכמוסות יש ריח ממש מוזר ורציתי לשאול אם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח פרוביוטיקה
איציק ברדה01/07/2010רונית שלום
האם שמרת על הכמוסות בקירור לאחר הפתיחה?
ליפני כמה זמן התחלת את השימוש באריזה?(גם אם התוקף שכתוב על המוצרהוא ארוך מרגע הפתיחה זמן השימוש מתקצר)
אם יש שינוי בריח או בצבע לא הייתי ממליץ לך להמשיך ולהשתמש.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
רונית04/07/2010שלום, את האריזה של הפרוביוטיקה פתחתי לפני כחודש, ולא שמרתי בקירור כי מצוין על האריזה שאין צורך לשמור בקירור, אז לפי דעתך עדיף לא לקחת את הכמוסות?, למרות שמבירור שעשיתי נאמר לי שאכן לפרוביוטיקה יש ריח מסוים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה
איציק ברדה04/07/2010שלום רונית
אם בהתחלה לא היה ריח ועכשיו יש אני לא ממליץ להשתמש בכמוסות כמו כן אני תמיד ממליץ לשמור כמוסות פרוביוטיקה בקרור לאחר הפתיחה ביחוד בקיץ (בכל זאת מדובר בחידקים) וגם אם רשום שאין צורך לשמור בקרור.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
רונית04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)