אומגה 3 וטריפל B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 וטריפל B
    מזל
    05/07/2010

שלום, אני נוטלת כל בוקר אומגה 3 + Q10 , בנוסף מולטיויטמין או ויטמין C וכן כדור אחד של ויטמין D. יש לי מחסור בויטמין D אבל לא מסוגלת לקחת בטיפות, לכן בצהריים עם מגה גלופלקס אני לוקחת עוד כדור ויטמין D. לאחרונה בהמלצת הרופא התחלתי לקחת טריפל B ובמקרה גם קניתי את האומגה 3 המחוזק מאז, הפסקתי את המולטיויטמין והויטמין .C. אבל התחילו לי צרבות חזקות למרות שאני נוטלת כל בוקר אומפרדקס וכן התחלתי לפתח פריחה וגירוד. בנוסף אני לוקחת ליפיטור ואיזיטרול כל ערב. האם להפסיק את הטריפל B , האם השילוב של זה עם תרופות אחרות הביא לצרבת והפריחה או אולי זה מהאומגה 3 המחוזק? אודה לכם על תשובה בהקדם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 וטריפל B

הוספת תגובה

• אומגה 3 וטריפל B

איציק ברדה
    05/07/2010

שלום מזל
    האם השתמשת בעבר ב טריפל B ?
    אם לא יתכן והוא גורם לך להרגשה של הצרבות ופריחה.
    אך יתכן גם שהמינון הגבוה של האומגה 3 לא מתאים לך , לכן מה שההיתי ממליץ לך זה לעשות הפסקה בהתחלה מ הטריפל B אם הצרבות והפריחה יפסיקו הוא הגורם ולכן יש להפסיק את השימוש במוצר.
    במידה והצרבות לא עוברות יש לנסות ולהפסיק את השימוש במוצר אומגה 3 מחוזק .

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו