ויטמין B6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין B6
    שרון
    07/07/2010

בדיקות הדם שלי יצאו תקינות ובכל זאת השיער נושר. רופא המשפחה המליץ לי לקחת ויטמין B6 במינון של 300 מ"ג. אני לוקחת אותו כבר חצי שנה לסירוגין (3 חודשים כן, חודש הפסקה ושוב). כרגע אני בחודשיים הפסקה, שוב התחילה נשירה ושוב המליץ לי הרופא ליטול אותו ויטמין. שאלתי היא - האם יש סיכון בלקיחת ויטמין זה במינון כזה גבוה למשך תקופה כה ארוכה? למיטב הבנתי המינון היומי לנשים שמומלץ עומד על 2 מ"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין B6

הוספת תגובה

• ויטמין B6

איציק ברדה
    11/07/2010

שלום שרון
    בכדי שהתוצאה תיהיה טובה יותר הייתי ממליץ לך לשלב עם ה B6 גם B קומפלקס.(ויטמיני B מחזקים אחד את השני)
    כמו כן ויטמיני B מסיסים במים והעודפים יוצאים בשתן.
    כמינון טיפולי עם הפסקות המינון תקין.
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין B6

שרון
    11/07/2010

תודה רבה. האם הנך מכיר חב' שיש לה קומפלקס כזה של ויטמיני B, אך ללא B6, שהרי גם כך המינון שאני לוקחת גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• B קומפלקס

איציק ברדה
    11/07/2010

שלום שרון
    לא קיים B קומפלקס ללא B6 אך קיים B קומפלקס במינון של 100 מ"ג ולכן את יכולה להוסיף לו רק עוד 200 מ"ג של B6 כך תקבלי את המינון הרפואי המומלץ בתוספת B קומפלקס.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו