מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייקרןמ07/11/2007
לבעלי גילו שחסר לו מלטונין אז הוא התחיל לקחת כל יום כדור אחד של 3 מיליגרם במשך שבועיים לא היה שינוי אז החלטנו להגדיל את המינון ל 2 כדורים הבעיה היא שהוא נרדם בזמן אבל קשה לו לקום לדוגמא:הוא הלך לישון אתמול ב12 וחצי בליליה (מה שאף פעם לא קרה מאז שאני מכירה אותו) ולא הצלחתי להעיר אותו עד 10 בבוקר שהוא קם עייף.
האם זה צריך להיות ככה.
אני חייבת להוסיף שאני שמה לו את הכדורים בכוס מים שימסו כי קשה לו לבלוע אותם האם זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ09/11/2007זמן נטילת המלטונין צריך להיות עם השקיעה או קצת לאחריה ולא לפני השינה.
מינון של 6 מ"ג הוא יעיל ונכון יותר.
באם מה שהצעתי לא עוזר, נסי לשלב אומגה 3 עדיף בנוזל כי שם המינונים גבוהים, בנוסף נתקלתי באחרונה בחברה שמשווקת מדבקות בטכנולוגיה חדשה שעוזרות לשינה, צרי קשר בטלפון לבירור מעמיק יותר: 054-4563434* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ09/11/2007טוב,ננסה לקחת 6 מ"ל לפני השקיעה אבל יש בעיה אחרת למה הוא לא מצליח לקום בבוקר זה ממש מפיל אותו,הוא מרגיש כבד,אולי בגלל שהוא היה לוקח אותם ב10 בלילה?
ולא ענית לי אם זה בסדר שאני מרסקת לו אותם האם זאת אותה השפעה??
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)