מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוטסיום גבוהעדנה15/07/2010
שלום,
בבדיקות דם האחרונות שעשיתי היום יצא לי פוטסיום גבוה לכן השוויתי אותו לתוצאות קודמות מה זה אומר? מה אני אמורה לעשות אני סובלת מאד מגלי חום וזיעה בחודשים האחרונים האם זה קשור לפוטסיום ?|
1/7/09 25/1/10 15/7/10
| 4.05 | | 4.85 | 5.39 ¢|POTASSIUM SERUMMMOL/L
מצפה לתשובה מהירה
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשלגן
איציק ברדה18/07/2010שלום עדנה
אשלגן הוא מינרל המהווה את היון החיובי העיקרי בנוזל התוך תאי, כתוצאה מכך, משפיע על הלחץ האוסמוטי של נוזל זה. האשלגן משתתף בשמירה על מאזן החומציות, מאזן האלקטרוליטים ומאזן הנוזלים בגוף. כמו כן, הוא הכרחי לתפקוד תקין של השרירים ותאי העצב. מינרל זה מצוי בעיקר במזונות הבאים: קטניות, חיטה מלאה ומוצריה, תפוח אדמה, בשר ופירות וירקות.
סיבות רבות לעליה ברמת מינרל זה הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל לצורך מעקב וביצוע בדיקות נוספות.
בברכה
איציקברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)