מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי תזונה להחלמה מ CMVרונית22/07/2010
לפני כארבעה חודשים חליתי ב CMV בפעם הראשונה.
מכיוון ואני רוצה להכנס להריון הומלץ לי לחכות עד שהוירוס יעבור, כלומר ש IgM יהפוך לשלילי.
הבנתי שמשך הזמן עד להפיכתו של IgM לשלילי הינו אינדבדואלי ויכול לקחת חודשים רבים ואף שנים.
האם יש דרך לזרז זאת (או להשפיע על הוירוס בצורה שונה) על ידי שימוש בויטמנים כלשהם או בתוספי מזון?
אציין שכרגע אני לוקחת חומצה פולית וגלולות (על מנת למנוע את ההריון עד להחלמה) ושוקלת להתחיל לקחת אומגה 3.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
רונית22/07/2010חשוב לציין שב"ה אני לא מרגישה את המחלה בצורה פעילה, כלומר שום עייפות או תשישות, אין לי חום או שינויים בתאבון או כאבים כלשהם.
הבעיה אותה אני מעוניינת לפטור היא עצם המצאותו של הוירוס בדם.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי....
רונית26/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דילגתם עלי.... בבשקה תענו!
רננה28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה להחלמה מ CMV
איציק ברדה28/07/2010
שלום יפית
,תזונה: הקפידי להימנע מסוכרים בזמן זה, ממזון מטוגן וכבד, מבשר ומוצרי החלב.
הרבי לאכול ירקות ופירות, בצל ושום. ניתן להכין מרק מכל אלו, המים בסוף הבישול עשירים ביותר בויטמינים ומינרלים חיוניים לתהליך ההבראה.
קיימים צמחי מרפא רבים התומכים בגוף, מחזקים את מערכת החיסון ומסייעים לו במצבים אלו.
צמחים לדוגמא הם האכינצאה, אוניה דה גאטו, אסטרגלוס, שוש קירח, פטריות הכוח היפניות (מאיטקה, ריישי), קינמון ועוד. חלק מהצמחים בהם נעשה שימוש הם צמחים עם תכונות אנטיויראליות עוצמתיות.
בכל אופן אני ממליץ לך להיועץ עם מטפל על מנת לסייע לך באופן אישי ואינבדואלי למצב בריאותך.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)