תוספי תזונה להחלמה מ CMV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה להחלמה מ CMV
    רונית
    22/07/2010

לפני כארבעה חודשים חליתי ב CMV בפעם הראשונה.
    מכיוון ואני רוצה להכנס להריון הומלץ לי לחכות עד שהוירוס יעבור, כלומר ש IgM יהפוך לשלילי.
    הבנתי שמשך הזמן עד להפיכתו של IgM לשלילי הינו אינדבדואלי ויכול לקחת חודשים רבים ואף שנים.
    האם יש דרך לזרז זאת (או להשפיע על הוירוס בצורה שונה) על ידי שימוש בויטמנים כלשהם או בתוספי מזון?
    אציין שכרגע אני לוקחת חומצה פולית וגלולות (על מנת למנוע את ההריון עד להחלמה) ושוקלת להתחיל לקחת אומגה 3.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי תזונה להחלמה מ CMV

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונית
    22/07/2010

חשוב לציין שב"ה אני לא מרגישה את המחלה בצורה פעילה, כלומר שום עייפות או תשישות, אין לי חום או שינויים בתאבון או כאבים כלשהם.
    הבעיה אותה אני מעוניינת לפטור היא עצם המצאותו של הוירוס בדם.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עלי....

רונית
    26/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב דילגתם עלי.... בבשקה תענו!

רננה
    28/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה להחלמה מ CMV

איציק ברדה
    28/07/2010

שלום יפית

,תזונה: הקפידי להימנע מסוכרים בזמן זה, ממזון מטוגן וכבד, מבשר ומוצרי החלב.

הרבי לאכול ירקות ופירות, בצל ושום. ניתן להכין מרק מכל אלו, המים בסוף הבישול עשירים ביותר בויטמינים ומינרלים חיוניים לתהליך ההבראה.

קיימים צמחי מרפא רבים התומכים בגוף, מחזקים את מערכת החיסון ומסייעים לו במצבים אלו.

צמחים לדוגמא הם האכינצאה, אוניה דה גאטו, אסטרגלוס, שוש קירח, פטריות הכוח היפניות (מאיטקה, ריישי), קינמון ועוד. חלק מהצמחים בהם נעשה שימוש הם צמחים עם תכונות אנטיויראליות עוצמתיות.
    בכל אופן אני ממליץ לך להיועץ עם מטפל על מנת לסייע לך באופן אישי ואינבדואלי למצב בריאותך.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו