מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניין בהמלצה לתוסף תזונה: ברזלירון.פ26/07/2010
עשיתי לאחרונה בדיקות דם
אני בן 26
והברזל אצלי יחסית נמוך וכתוצאה מכך גם ההמוגלובין.
ניסיתי לחפש באינטרנט יש מלא סוגים של תוספי ברזל אין לי מושג מה עדיף מה הכי טוב איזו חברה הכי עדיפה מכל הבחינות האפשריות.
אשמח לקבל המלצה לתוסף ברזל טוב שבאמת יעזור לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעלה לקבלת תשובה בבקשה
ירון.פ28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקיפץ בפעם השנייה כבר,רק המלצה....
ירון.פ30/07/2010כאילו מה ביקשתי כבר
אין לי מושג מה לקנות ולא רוצה לבזבז סתם כסף
מישהו יכול לעזור לי או לתת לי אתר של פורום אחר שבו באמת יעזרו לי ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה ה"רופאים עושים פה"
שגכדש30/07/2010עזוב אותם אלה סתם סטודנטים חופשיים עושים בפורום מה שבא להם לא יודע מה הם עושים פה צריך לגבש משהו ומהר@1!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברזל
איציק ברדה05/08/2010שלום לך
רוב החברות הנמצאות ברשתות הפארם הם טובות :GNC,סולגאר,NOW ,פלורידיקס(ברזל בנוזל )
אך לפעמים הבעיה היא לא בברזל אלה בספיגה של הברזל ואז יהיה צורך באינזמי עיכול/פרוביוטיקה אך בכדי לדעת אם זאת הבעיה הייתי ממליץ לך לפנות לנטרופת בכדי לנסות ולאבחן זאת בצורה אינבדואלית לך.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)