היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    קרןמ
    11/11/2007

קראתי על פרוביוטיקה שנקראת ביו פימייל לנשים האם ניתן לקנות גם בחול
    ואם לא אז איזה כן ניתן לקנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    19/11/2007

ביו פימייל הוא יצרן ישראלי ככה שלא תמצא בחו"ל אפשר מוצר של GNC או סולגאר וכו'
    בארץ אני ממליץ בחום על מגה פרוביוטיק של חברת GRAMSE מוצר סופר מרוכז מכיל 10 זנים יחד עם FOS האוכל של החיידקים ובנוסף מחיר זול מרוב המתחרים. מומלץ בכל בית.
    בועז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קרןמ
    20/11/2007

לחברת gnc יש פורמולה שנקראת מגה אולטרה לנשים האם ממולץ לי לקחת אותו.
    כבר רשמתי שאני מנסה להכנס להריון שנתיים והיה לי עכשיו הריון מחוץ לרחם ואני מטופלת ברפלקסולוגיה שחושבת שיש לי קנדידה.
    קראתי על מגה פרוביוטיקה,מה אתה חושב על המוצר שאני רשמתי לך?
    פירוט על המוצר
    פורמולה על בסיס טבעי,ייחודית לנשים,המכילה 37 ויטמינים,מינרלים,צמחי מרפא ותוספי תזונה. עשירה במיוחד בויטמיני B קומפלקס ,27 מ"ג ברזל עדין , 500 מ"ג סידן ו- 400 מק"ג חומצה פולית. פורמולה זו חשובה לתחזוקה יומית ומושלמת התומכת במערכת הנשית.WOMEN'S ULTRA MEGA מכילה את כל הויטמינים והמינרלים החיונים לתזונת האישה. לייחודיות הפורמולה תורמים גם צמחי המרפא שהוספו לה , על מנת לתמוך במערכת הנשית כגון: אנג'ליקה (דונג קוואי) הנחשבת לג'ינסנג הנשי ויעילה באיזון המערכת ההורמונלית , מזון מלכות ופולן דבורים , התורמים לפוריות האישה ועשירים בחומצות אמינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגה אצידופולוס

איציק ברדה
    20/11/2007

שלום לך
    כפי שבועז ענה המוצר שאת שאלת עליו הוא תחת מותג ישראלי לחברת GNC העולמית מוצר פרוביוטי יחודי ללא חלב והיפו אלרגני לאנשים רגישים במיוחד בשם מגה אצידופולוס.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קרןמ
    21/11/2007

מה ההבדל בין מגה אצידופולוס לאולטרה מגה לנשים (מה שציינתי בהתחלה) שניהם של חברת gnc ויש אותם בחול .
    חוץ מהעובדה שמגה לנשים לא מתייחס לקנדידה והשני כן
    נכון????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגה אצידופולוס

איציק ברדה
    25/11/2007

שלום לך
    נכון
    מגה לנשים זהו מולטי ויטמין ללא פרוביוטיקה שקיים במגה אצידופולוס
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קרןמ
    25/11/2007

מגה אצידופולוס טוב לקנדידה
    ואולטרה מגה לנשים טוב למערכת ההורמונלית
    אז אני יכולה לקחת את שניהם?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו