מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייקרןמ11/11/2007
קראתי על פרוביוטיקה שנקראת ביו פימייל לנשים האם ניתן לקנות גם בחול
ואם לא אז איזה כן ניתן לקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ19/11/2007ביו פימייל הוא יצרן ישראלי ככה שלא תמצא בחו"ל אפשר מוצר של GNC או סולגאר וכו'
בארץ אני ממליץ בחום על מגה פרוביוטיק של חברת GRAMSE מוצר סופר מרוכז מכיל 10 זנים יחד עם FOS האוכל של החיידקים ובנוסף מחיר זול מרוב המתחרים. מומלץ בכל בית.
בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ20/11/2007לחברת gnc יש פורמולה שנקראת מגה אולטרה לנשים האם ממולץ לי לקחת אותו.
כבר רשמתי שאני מנסה להכנס להריון שנתיים והיה לי עכשיו הריון מחוץ לרחם ואני מטופלת ברפלקסולוגיה שחושבת שיש לי קנדידה.
קראתי על מגה פרוביוטיקה,מה אתה חושב על המוצר שאני רשמתי לך?
פירוט על המוצר
פורמולה על בסיס טבעי,ייחודית לנשים,המכילה 37 ויטמינים,מינרלים,צמחי מרפא ותוספי תזונה. עשירה במיוחד בויטמיני B קומפלקס ,27 מ"ג ברזל עדין , 500 מ"ג סידן ו- 400 מק"ג חומצה פולית. פורמולה זו חשובה לתחזוקה יומית ומושלמת התומכת במערכת הנשית.WOMEN'S ULTRA MEGA מכילה את כל הויטמינים והמינרלים החיונים לתזונת האישה. לייחודיות הפורמולה תורמים גם צמחי המרפא שהוספו לה , על מנת לתמוך במערכת הנשית כגון: אנג'ליקה (דונג קוואי) הנחשבת לג'ינסנג הנשי ויעילה באיזון המערכת ההורמונלית , מזון מלכות ופולן דבורים , התורמים לפוריות האישה ועשירים בחומצות אמינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגה אצידופולוס
איציק ברדה20/11/2007שלום לך
כפי שבועז ענה המוצר שאת שאלת עליו הוא תחת מותג ישראלי לחברת GNC העולמית מוצר פרוביוטי יחודי ללא חלב והיפו אלרגני לאנשים רגישים במיוחד בשם מגה אצידופולוס.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ21/11/2007מה ההבדל בין מגה אצידופולוס לאולטרה מגה לנשים (מה שציינתי בהתחלה) שניהם של חברת gnc ויש אותם בחול .
חוץ מהעובדה שמגה לנשים לא מתייחס לקנדידה והשני כן
נכון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגה אצידופולוס
איציק ברדה25/11/2007שלום לך
נכון
מגה לנשים זהו מולטי ויטמין ללא פרוביוטיקה שקיים במגה אצידופולוס
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ25/11/2007מגה אצידופולוס טוב לקנדידה
ואולטרה מגה לנשים טוב למערכת ההורמונלית
אז אני יכולה לקחת את שניהם?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)