סלים אקסטרים-מקורי או מזוייף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלים אקסטרים-מקורי או מזוייף
    רויטל
    02/09/2010

הי,
    קראתי את כל התכתובות פה וסה"כ ניכר שהרוב מרוצה מאד מהכדור.
    אני כבר רכשתי את הכדורים אבל עדיין לא התחלתי להשתמש,החשש שלי נובע מכמה סיבות:

1.החפיסה הגיעה סגורה עם עטיפת וואקום אבל ללא כל לוגו עליה,או תווית עם שם היצרן ושם המוצר-האם זה אומר שהן מזוייפים? כיצד ניתן לזהות כדורים מזוייפים ?

2.תופעות הלוואי שאנשים מדווחים עליהם פה באתר מזכירים מאד תופעות לוואי של כדורי אקסטזי (דופק מהיר,עירנות ועצבנות לאורך זמן ממושך,צמא נוראי וסחרחורות) האם ניתן לומר בוודאות שאין שום מרכיבים כימיים בכדור??? חשוב לי נורא..

3.לפני כשנה אם אני לא טועה,התחוללה בארה"ב "הבהלה לכדור הפלאים של הדיאטה" (ששמו אינו זכור לי אבל אני זוכרת שקראתי על זה)וכעבור פחות משנה משרד הבריאות האמריקני הורה על הסרת התקן מהמוצר כי התגלה שהכדור גורם לנזקים קשים לטווח הרחוק בכליות ובכבד (כלומר מתגלים כשלים גופניים מס' חודשים לאחר סיום השימוש)..הכדור תואר כ"סופח שומנים" והפעילות שלו זהה מאד לאקסטרים סלים,מכיוון שאיני זוכרת את שם הכדור אני לא יודעת בוודאות שזה האקסטרים סלים. האם משהו מכם ווידא שהכדור עדיין בתקן משרד הבריאות האמריקני,כלומר לא רק האמין למה שכתוב באתר שלהם? האם הוא מתואר גם כ"סופח שומנים"?

אודה לתגובתכם המהירה..אני רוצה להתחיל את הדיאטה ממש בקרוב..
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סלים אקסטרים

דורית
    02/09/2010

היי רויטל
    פעילות הסלים אקסטרים זה לא לספוח שומנים אלא לגרום לחוסר תיאבון כמעט מוחלט.......
    דבר שני תופעות הלוואי שאת מתארת כאן לא מוכרות לי כלל ואני נוטלת את הכדורים כבר תשעה חודשים. התופעה היחידה שלי היתה זה יותר מרץ בלילה אבל גם זה חלף לאחר מספר ימים......
    זה לא הכדור שהורד מהמדפים בחו"ל ניראה לי שאת מיתכוונת לרדוקטיל שדרך אגב גם אצלנו הורידו
    או אמורים להוריד אותו מהמדפים.......לגופו של עניין לפי דעתי הכדור בטוח לשימוש אבל כמובן
    זה נתון לשיקולך בנוסף כנסי לאתר הבית של החברה ותקראי שם את כל המידע הרלוונטי בהצלחה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית

גלית
    20/05/2013

היי, היכן רכשת את הכדורי סלים אקסטרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהירות

איציק ברדה
    06/09/2010

שלום רויטל
    ראשית כמו שצינתי המוצר לא מאושר על ידי משרד הבריאות ובנוסף לכל מה שכתבת שהמוצר הגיע אליך ללא כל לוגו עליה,או תווית עם שם היצרן ושם המוצר לא הייתי משתמש במוצר בשום אופן.
    עליך להחזיר אותו למי שקנית מימנו ואף לפנות להגשת תלונה במשרד הבריאות או ו במשטרה.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו