OCD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• OCD
    יפית
    20/11/2007

אני סובלת ממחשבות טורדניות,האם 5HTP יכול לעזור לי,אגב אני בתחילת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    OCD

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    20/11/2007

היי
    מכוון שאין אישור מכירה של המוצר בארץ למרות יעילותו, תשובתי על השאלה מוגבלת, לא ידוע לי על איסור מוחלט בהריון.
    מה שכן מומלץ היא תוספת של שמן אומגה 3 שמופק מדגים עשיר בכמויות של EPA+DHA לחברת GRAMSE יש תוסף אומגה 3 נוזלי - מומלץ ביותר -1-2 כפיות ביום.
    המלצה נוספת היא על צריכת קומפלקס ויטמיני B יכול לתרום לתפקוד מע' העצבים.
    דבר נוסף בדקי את משק הברזל שלך כולל: המוגלובין, פריטין, B12
    בהצלחה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 5HTP כטיפול במחשבות טורדניות,המשך ל

יפית
    21/11/2007

תודה על תשובתך המהירה.היכן וכיצד אפשר בכל זאת להשיג את ה-5HTP,ולאור נסיונך הרב בנושא האם הוא אכן מועיל במקרים כמו שלי.אני מבקשת גם לדעת האם ה-5HTP הוא תוסף מזון טבעי או כימי.תודה על תשובתך המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ocd

יעקב
    24/11/2007

באחד המחקרים שנערכו באוסטרליה הגיעו למסקנה שצריכה של ויטמין b אינה עוזרת להפחתת בסטרס או טיפול בחרדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו