מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספת אבץ לשיפור מראה עור הפנים.נדיה20/04/2007
אני סובלת מעור פנים וקרקפת שמנונית..
השיער טיפה נושר לפעמים והציפורניים נשברות טיפה.
עור הפנים גם מלווה בפצעים קלים ונקבויות עור מורחבות.
שאלה שלי אם תזונה נכונה כלשהי, דיאטה מסויימת או תוספי מזון וויטמינים יכולים להביא לשיפור הבעיה אצלי?
שמעתי גם שמינרל בגוף- אבץ- ZINC עלול לתרום לבעיה..
האם כדאי לקחת תוספת אבץ או לאכול מאכלים שמכילים מרכיב זה?
או שאולי מומלץ לפנות לרופא משפחה ולבקש הפניה לבדיקת דם ולראות בדיוק איזה וויטמינים חסרים בגוף ולפנות לדיאטנית קלינית שתמליץ על מאכלים שעלולים לפתור את בעיית האקנה שלי.
אשמח לקבל מענה, ייעוץ והכוונה..
תודה מראש!:)
כבר מיואשת מכל מוצרי טיפוח לפנים, זה לא מביא לשיפור כנראה הבעיה היא מבפנים.. אשמח אם תעזרו לי לפתור אותה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבץ
איציק ברדה22/04/2007
שלום לך
ברצוני לציין שאני תמיד ממליץ על יעוץ אישי וניתן לשלב אותו בין הרופא המטפל שישלח אותך לבדיקות דם מקיפות ובין הדיאטנית הקלינית שתמליץ לך על תזונה נכונה (מומלץ להגיע לאחר שיש לך את תוצאות בדיקת הדם).
על פי התרשמותי משאלתך מינרל האבץ יכול לסייע לך חשוב להשתמש באבץ מסוג פיקולינט ולדאוג שהוא יכיל גם את מינרל הנחושת .
האבץ הינו מינרל קורט החיוני לתפקוד מערכת החיסון ומשתתף במערכות אנזימטיות רבות בגוף. אבץ פיקולינט נספג טוב יותר מכל צורת אבץ אחרת. חשוב לריפוי פצעים,כוויות ואקנה,אקזמות,נשירת שיער ולהרעלת מתכות. חוסר אבץ קיים בד"כ אצל קשישים,מעשנים,אלכוהוליסטים,אנשים עם חומציות נמוכה בקיבה,אנשים הצורכים תפריט דל חלבון ואנשים הצורכים הרבה סידן , סובין וחיטה.
מקורות מהמזון : אצות ים , פירות ים , דג לבן ממים עמוקים , תרד , גרעיני דלעת , בשר , שום דגים.
מומלץ ליטול את האבץ בלילה ליפני השינה.במינון של 30 מ"ג הכולל 2 מ"ג נחושת.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)