תוספת אבץ לשיפור מראה עור הפנים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת אבץ לשיפור מראה עור הפנים.
    נדיה
    20/04/2007

אני סובלת מעור פנים וקרקפת שמנונית..
    השיער טיפה נושר לפעמים והציפורניים נשברות טיפה.
    עור הפנים גם מלווה בפצעים קלים ונקבויות עור מורחבות.
    שאלה שלי אם תזונה נכונה כלשהי, דיאטה מסויימת או תוספי מזון וויטמינים יכולים להביא לשיפור הבעיה אצלי?
    שמעתי גם שמינרל בגוף- אבץ- ZINC עלול לתרום לבעיה..
    האם כדאי לקחת תוספת אבץ או לאכול מאכלים שמכילים מרכיב זה?
    או שאולי מומלץ לפנות לרופא משפחה ולבקש הפניה לבדיקת דם ולראות בדיוק איזה וויטמינים חסרים בגוף ולפנות לדיאטנית קלינית שתמליץ על מאכלים שעלולים לפתור את בעיית האקנה שלי.
    אשמח לקבל מענה, ייעוץ והכוונה..
    תודה מראש!:)
    כבר מיואשת מכל מוצרי טיפוח לפנים, זה לא מביא לשיפור כנראה הבעיה היא מבפנים.. אשמח אם תעזרו לי לפתור אותה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבץ

איציק ברדה
    22/04/2007

שלום לך
    ברצוני לציין שאני תמיד ממליץ על יעוץ אישי וניתן לשלב אותו בין הרופא המטפל שישלח אותך לבדיקות דם מקיפות ובין הדיאטנית הקלינית שתמליץ לך על תזונה נכונה (מומלץ להגיע לאחר שיש לך את תוצאות בדיקת הדם).
    על פי התרשמותי משאלתך מינרל האבץ יכול לסייע לך חשוב להשתמש באבץ מסוג פיקולינט ולדאוג שהוא יכיל גם את מינרל הנחושת .
    האבץ הינו מינרל קורט החיוני לתפקוד מערכת החיסון ומשתתף במערכות אנזימטיות רבות בגוף. אבץ פיקולינט נספג טוב יותר מכל צורת אבץ אחרת. חשוב לריפוי פצעים,כוויות ואקנה,אקזמות,נשירת שיער ולהרעלת מתכות. חוסר אבץ קיים בד"כ אצל קשישים,מעשנים,אלכוהוליסטים,אנשים עם חומציות נמוכה בקיבה,אנשים הצורכים תפריט דל חלבון ואנשים הצורכים הרבה סידן , סובין וחיטה.
    מקורות מהמזון : אצות ים , פירות ים , דג לבן ממים עמוקים , תרד , גרעיני דלעת , בשר , שום דגים.
    מומלץ ליטול את האבץ בלילה ליפני השינה.במינון של 30 מ"ג הכולל 2 מ"ג נחושת.
    בברכה
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו