ויטמינים - למתאמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמינים - למתאמן
    אדי
    24/11/2007

שלום רב, אני בן 32.5, בריא ומתאמן כדורגל מגיל 9 - לא מיקצועי. 10 שנים אחרונות אני משחק קטרגל (היום באולם) ובמקביל מתאמן בחדר כושר. כבר כשנה אני מרגיש עייפות שלא היתה מוכרת לי מלפני. לאחר כמעט כל משחק (קטרגל) אני מותח שריר כזה או אחר (הדבר קורה גם לאחר מנוחה), ותוך כדי משחק אני מרגיש שפעולות שהייתי עושה (אפילו לפני שנה) אינני מסוגל לבצע ב-100%.

אני חייב לציין שבחיים לא לקחתי ויטמינים ותוספי תזונה וכמו-כן לפי בדיקת הדם האחרונה- הכל תקין לחלוטין.

שאלות שלי הם:
    1)האם יש לשקול לקיחת ויטמנים (רגילים או מיוחדים) למניעת פציעות בקט-רגל, שיפור ביצועיים בספורט ושיפור מצב העייפות? אם כן , אשמח אם תמליצו.

2) האם יש דברים נוספים שתמליצו בנושא?

תודה על התשובתכם מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים - למתאמן

הוספת תגובה

• ספורט

איציק ברדה
    25/11/2007

שלום לך
    אין ספק שכאשר הגוף עובר מאמצים פיזיים הוא צריך "חומר דלק" אותו חומר דלק נמצא במזון אותו אנו אוכלים והוא ויטמינים חלבונים פחממות ושומנים בתזונה היומית ישנה ירידה בכמויות הויטמינים והמינרלים הנמצאים במזון לכן אתה מתחיל לחוש שאינך נותן 100 אחוז מהיכולת שלך.
    הייתי ממליץ לך להשתמש במולטי ויטמין בשם אולטרה מגה גולד שתי טבליות ליום בוקר וערב לאחר שבועעים של שימוש כבר תרגיש את האבדל.
    בנוסף הייתי ממליץ לך לצרוך חומצות אמינו בשם אמינו 1800 לחיזוק ובנית השרירים רק ביום של האימון 2 כמוסות ליפני אימון ו2 לאחר האימון או ליפני השינה.
    בבדיקות הדם שעשית לא רואים מחסור בחומצות אמינו או ברוב סוגי הויטמינים אך הרגשתך תיהיה מדד וזאת תוכל לראות לאחר שבועיים .
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו