תוסף תזונה אומגה 3?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף תזונה אומגה 3?
    גבע
    12/10/2010

שלום,
    לאחרונה ביצעתי בדיקות דם ובעקבות ערכים (תקינים, אך יחסית גבוהים) של כולסטרול כללי ו-LDL, החלטתי שאני מעוניינת לצרוך תוספי תזונה לשיפור רמות הכולסטרול בדם.

אציין כי אינני מרבה באכילת שומנים כלל והתפריט היומי שלי מאוזן ומסודר כמעט תמיד ומכיל הרבה מהמזונות הדרושים להורדת הכולסטרול או אי היווצרותו.

אשמח לדעת מה הם תוספי התזונה המומלצים למצב זה? אם ניתן אשמח לקבל שמות ספציפיים של מוצרים.

תודה,
    גבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף תזונה אומגה 3?

הוספת תגובה

• תוסף תזונה אומגה 3? - תגובה

איציק ברדה
    12/10/2010

שלום גבע
    כפי שרשמת אחד התוספים הנחקרים בתחום הוא אומגה 3 (מומלץ משמן דגים)
    כמו כן ישנם תוספים נוספים כמו ניאצין(B3) שום ועוד.
    בקרוב יושק בישראל תוסף חדש המגיע מתחום הרפואה הסינית בשם אנגיו שן angio shen המסייע להוריד את רמת הכולסטרול ולשפר את זרימת הדם ללב.

אך בכל מקרה הייתי ממליץ לך להתיעץ עם איש מקצוע או הרופא המטפל באופן אישי.

איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

גבע
    12/10/2010

תודה על התגובה.

האם התוסף עלול לפגוע ברמות HDL וטריגליצרידים (שנמצאו תקינות אצלי)?

גבע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיוני האישי יש ירידה

מוטי
    15/10/2010

אני נוטל אומגה 3 בעצת דיאטנית ונטורופטית במינון של 1000 מיליגרם ביום לאחר אישור רופא משפחה. בבדיקות דם לאחר 3 חודשים ראיתי ירידה בטריגליצרידים שהיו הרבה מעל המותר, ולאחר 6 חודשים נוספים הגעתי לערכי הנורמה. לא היתה עלייה בכולסטרול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת כולסטרול

הילה
    09/12/2010

ישנם מספר תוספים נוספים הידעויים בספרות המקצועיית:

שמרי אורז אדום נחשב לתוסף מצויין הפועל היטב. יש הרבה מאוד אנשים שבעזרתו הצליחו לרדת באופן משמעותי בערכים.

פוליקוסנול שהוא מורכב מתערובת של תרכובות אלכוהול , המצויות באופן טבעי בקנה סוכר. ככל הנראה פוליקוסנול פועל על ידי עיכוב יצור הכולסטרול בכבד.
    ולבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו