מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרבה דברים חשובים לגוףkoron2724/11/2007
איזה ויטמינים, תוספי תזונה וכדומה, הכי חשוב לספק לגוף?
כיצד יודעים אם יש חסר?
הברזל - מה כמות הברזל שצריך להיות בגוף?
לכמה זמן הוא זמין?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים ומינרלים חשובים
איציק ברדה25/11/2007שלום לך
גופנו לא יכול להתקיים לאורך זמן ללא ויטמינים ומינרלים לכל ויטמין ישנה את החשיבות שלו דוגמה לכך ראינו בפרשת רמדיה שהיה חסר ויטמין אחד בלבד מסוג B1 .
ניתן לבדוק בבדיקה שיגרתית את רמות הברזל,חומצה פולית וויטמין B12 אך ישנם עוד ויטמינים ומינרלים רבים שלא ניתן לבדוק אותם.
במידה ואת אוכלת חמישה צבעים ביום וכל יום של פירות וירקות עדיף אורגני ובדיקות הדם שלך תקינות סביר להניח שאין לך חוסר של ויטמינים לגבי מינרלים יש לקבל לפחות 1200 מ"ג של סידן ביום במידה ואת אוכלת כמות זאת ובדיקות צפיפות העצם תקינות גם אז אין צורך להוסיף.
אני ממליץ לפחות טבליה אחת של מולטי ויטמין בהתאמה אישית לאישה מולטי לאישה ולגבר מולטי לגבר וזאת בכדי למנוע חוסרים.אני ממליץ על מולטי ויטמין בשחרור איטי בכדי שהגוף יקבל את המירב.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..אבל..
koron2726/11/2007
אני צמחונית ולא אוכלת מסודר, ז"א מספיק טוב,
לאחרונה לקחתי סירופ ויטמינים מאחר שאני לא מסוגלת
להשתמש בכדורים, הויטמינים הומלצו לי כמעוררי תאבון..
השאלה אם אוכל צמחי, ודברי חלב יכלו לספק את הויטמינים
וכו, כי שאני אצל הרופא הוא נותן לבדוק רק את רמת הברזל
וויטמין b12 (אם צריך) ולא ויטמינים אחרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר בויטמינים
איציק ברדה27/11/2007שלום לך
אם רמות הברזל הB12 והחומצה פולית שלך תקינים כנראה שאת כן מקבלת מהמזון מספיק ויטמינים
חוסרים של שאר הויטמינים תוכלי לבדוק על פי סימפטומים כמו נשירת שיער,עיפות עצבנות וכו.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)