תופעות לוואי בשימוש בסלים אקסטרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי בשימוש בסלים אקסטרים
    גאולה
    24/10/2010

שמעתי וקראתי כל מה שאפשר על הסלים אקסטרים. ובין הרבה המלצות,קראתי את הצד השני. את אלו שדיווחו על תופעות לוואי לא פשוטות שהמשיכו גם הרבה אחרי הפסקת השימוש. ומאותם שניסו וסבלו מתופעות הייתי רוצה ומבקשת לשמוע - האם תופעות נימול ברגל,ושאר תחושות חלפו או מה? אישית,כמובן שברגע הראשון נדלקתי ורציתי גם אבל התופעות מפחידות אותי ומאוד מכיוון שגם כך כבעלת עודף משקל אני לא ממש מאוזנת ובריאה. ו-ההסבר שהכדור טבעי ולכן הוא טוב יותר מהכימי היא לא נכונה! אני עוסקת בתחום הטבעי ויודעת שגם טבעי יכול להיות מאוד מסוכן. אבקש באמת לקבל תגובות ממי שניסה וחווה אחרת מהצלחה מסחררת. אני גם לא רוצה תגובות ממי שמוכר את הכדור ודרך אגב-זה עומד לרעת הכדור שנמכר אישית ובשיטה הדומה לשיווק רשתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי בשימוש בסלים אקסטרים - תגובה

איציק ברדה
    24/10/2010

שלום גאולה
    מיכיוון שלסלים אקסטרים אין אישור של משרד הבריאות בארץ, לא הייתי ממליץ לך להשתמש במוצר כמו כן מינהולי את הפורום הנ"ל היו מקרים שהגיעו כמוסות ללא תווית על האריזה ולא ניתן לדעת מי היצרן מי היבואן ומה יש בכלל בפנים.
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהירות מכדורי סלים אקסטרים

ליאת
    05/11/2010

לכל מי שמתעניין בכדורי סלים אקסטרים חשוב לי מאוד לספר משהו....
    לקחתי בהמלצת חברה לקחת את הכדורים האלה ונכון, הם מדכאים את התיאבון אבל... תופעות הלוואי שקיבלתי מהם היו חמורות ... יובש בפה, קשיים להירדם (שכלל לא מאפיינים תרופות על בסיס טבעי, אלא אך ורק על בסיס של כימיקלים!!!)והכי גרוע עצירות איומה שגרמה לי לפיסורה קשה שעד עכשיו אני סובלת מההשלכות שלה. כמובן שהקפדתי לשתות מים וללכל לפי כל הכללים, אבל הנזק היה חמור. לאחר שימוש של שבועיים וחצי הפסקתי מיד לקחת אותם. אני רק ממליצה למי שרוצה ומתפתה , תעשו דיאטות בריאות. בכדורים האלה יש כימיקלים וחבל על הבריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלים אקסטרים סתם בזבוז

מורן
    24/02/2011

אני שותה את הסלים אקסטרים גולד כבר שבועיים וחוץ מדקירות בבטן הכדור לא משפיע ולא עוזר..אני לא מרגישה תחושת שובע...סתם בזבזתי 350 שקל לחינם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו