מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך
לידר01/11/2010שלום איציק,
יש אומגה 9 חודשים של אלטמן אך לא מצויין שזה מכיל גם אומגה 3.
אך מצאתי את הפרנטל של GNC המכיל בין היתר חומצה פולית של 800 מק"ג. אם אני אקח גם אומגה 3 של אלספה (מותאם לנשים בהריון) שבתוכו גם יש 400 מק"ג אז המינון יהיה גבוה מאוד. מהי המלצתך ? האם יש אומגה 3 שלא מכילה חומצה פולית?
מה לגגבי היטמין D שקיים במולטי ויטמין במינון של 400 יב"ל . במידה ואני צריכה לצרוך 800 יב"ל , האם יהיה עליי להשלים באמצאות לקיחת 2 טיפות נוספות?
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמניםרוני31/10/2010
שלום רב,
האם ישנם מזונות איתם האבץ נספג בצורה הכי טובה ? מתי יש ליטול אותו?
כנ"ל לגבי חומצה פולית לפני כניסה להריון.
בנוסף אני נוטלת ויטמין D. הערך שהתקבל בבדיקות הדם הוא 49.2
כשהנורמה היא 75-250. לאור נתונים אלו כמה טיפות יש לצרוך ביום ומתי יש ליטול אותו? האם יש מזונות שמעכבים ספיגה?
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמנים - תגובה
איציק ברדה31/10/2010שלום קרן
אבץ נספג כמו מרבית המינרלים בצורה הטובה ביותר בלילה ליפני השינה.
חומצה פולית שיכת לקבוצת ויטמיני B ומומלצת בבוקר לאחר האוכל.
ויטמין D עליך לקחת לפי המלצת הרופא המטפל בין 2- 4 טיפות ביום.(מומלץ עם ארוחה שומנית).תלוי כמה ויטמין D יש בטיפה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
לידר01/11/2010שלום איציק,
תודה רבה על תשובתך. בטיפה יש 200 יב"ל.
בדקתי במחשבון ויטמין D ומצאתי שבמידה והערך שנמצא אצלי הוא 49.2
והנורמה היא בין 75-250 אז עליי לצרוך 2000 יב"ל שזה 10 טיפות ביום (בהנחה ש 100 הוא הערך האופטימלי). האם זה הגיוני ?
שאלה נוספת, בת 32 ללא מחלות, האם יש מולטי ויטמין שכדאי לצרוך לפני הכניסה להריון ובזמן ההריון, כזה שמכיל גם אומגה 3 ועוד ויטמינים חשובים אחרים. כאמור, התחלתי ליטול בנפרד חומצה פולית 400 מ"ג, אבץ (אני מסיימת את החפיסה השבוע) וויטמין D (התחלתי אתמול).
אודה להמלצתך.
שוב תודה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות - תגובה
איציק ברדה01/11/2010שלום קרן
מינון של 2000 יחב"ל הוא גבוה והגוף לא יוכל לספוג כמות יומית כזאת אני ממליץ עד800 יחב"ל ליום אלה אם הרופא מציין אחרת.
לגבי מולטי ויטמין עם אומגה 3 לנשים הרות ומתכננות הריון לחברת אלטמן ,יש מולטי ויטמין הכולל אומגה 3ומתאים לשנים המתכננות הריון ובמהלך ההריון וההנקה.
במידה ואת לא מוצאת מולטי ויטמין זה תוכלי להשתמש גם בפרנטל של GNC סולגאר או NOW ולהוסיף אומגה 3.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)