מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה ויטמינים לקחתשרה28/11/2007
שלום לך אני בת 45 חודשלפני כריתת רחם בטנית, איזה ויטמינים כדאי לי לקחת שיחזקו אותי בהמשך ,אני מאד חלשה בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ02/12/2007היי
מומלץ מולטי ויטמין בנוזל של חברת GRAMSE, נותן המון אנרגיה.1-2 כפות ביום
משקה כלורופיל תומך במשק האנרגיה והברזל עוזר בשיקום ריריות לאחר ניתוח או טראומה.
קיו 10 מסוג QMELT פטנטי של חברת GRAMSE מאוד ייחזק ויישפר אננרגטיות. 1-2 ביום בוקר וצהרים.
שיהיה בהצלחה
בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבועז לא מובן לי
שרי15/12/2007האם המולטי ויטמין שרשמת והקיו 10 זה אותו אחד או רשמת לי 2 מרשמים בתודה רבה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
איציק ברדה16/12/2007שלום לך
מעבר לתוספים שהמליץ לך בועז הייתי ממליץ כשבוע ליפני הניתוח לא להשתמש בשום תוסף תזונה ולחזור ולהשתמש בהם לאחר הניתוח.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבועז עוד שאלה
שרה04/12/2007כתבת לי מה כדאי לקחת לאחר הניתוח תודה אך אני מבקשת לדעת מה אפשרי לקחת עד הניתוח מתברר שייש לי כולסטרול גבוהה ושמנים בדם ואני רוצה משהו לחזק את עצמי ואת העצמןת שכואבות לי יש לי סחרחורות ורעידות בגוף כל הזמן כתוצאה מהשרירן האם מה שכתבת מתאים גם לפני ניתוח עצמו לחיזוק בתודה שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ04/12/2007היי שרה
מה שכתבתי כהמלצה בהחלט מתאים ללפני הניתו ולחיזוק לאחר הניתוח.
בהצלחה
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)