מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סידן וברזלאורית15/11/2010
שלום לכם,
אני לוקחת כדור סידן בתוספת ויטמין D (בעצת רופאת משפחה). נאמר לי לא לקחת כדור זה עם מוצרי חלב, לכן אני לוקחת לאחר ארוחת צהריים.
כיום התחלתי לקחת גם כדור ברזל (בעצת רופא עור עקב בעיית נשירה) ושמעתי שגם אותו לא טוב לקחת עם מוצרי חלב. האם זה נכון? שאלה נוספת, האם אפשר לקחת את שני הכדורים יחד לאחר ארוחת צהריים, האם הם לא נוגדים אחד את השני?
אודה על תשובתכם,
בברכה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא ענו על שאלתי מלפני שלושה ימים, ת
אורית18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן וברזל - תגובה
איציק ברדה21/11/2010שלום אורית
הברזל והסידן מתחרים לכן יש להפריד בניהם ול לקחת אותם יחדיו .
לגבי הסידן מומלץ לאחר אוכל או ליפני השינה.
את הברזל לא אחרי ארוחה חלבית.
את יכולה לקחת את הברזל אחרי ארוחת צהרים ואת הסידן ליפני השינה.
(בזמן השינה הסידן נספג בצורה טובה)
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , ושאלה נוספת
אורית21/11/2010תודה לך על תשובתך,
סידן - אם אני לוקחת לפני השינה,וארוחת ערב היא חלבית, כמה זמן צריך להמתין לאחר מוצרי חלב?
שאלה נוספת,אני לוקחת גם ויטמין D, האם כדאי לקחת גם לפני השינה או אפשר בזמן אחר? עד כה לקחתי בארוחת ערב.
תודה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , ושאלה נוספת - תגובה
איציק ברדה22/11/2010שלום אורית
מומלץ להמתין שעתיים לאחר ארוחה חלבית כמו כן אני ממליץ בדר"כ לקחת ויטמין D עם ארוחה שמכילה שומן (צמחי או מהחי) גם אבוקדו זה בסדר נספג בצורה טובה יותר.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,
אורית22/11/2010תודה רבה לך, איציק ברדה,
עזרת לי מאוד.
בברכה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)