מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולטי ויטמין-מינרל לגבריםיואל08/12/2010
שלום.
אני בן 39, עוסק הרבה בפעילות גופנית (ריצה, אופניים ועוד)
לאחרונה הומלץ לי ע"י מכר שעוסק באימון גופני לקחת את המולטי ויטמין-מינרל (Multi Male Multi Vitamin) לגברים של סולגאר שלדבריו נותן אנרגיה ומרץ וטוב לאנשים כמוני שעוסקים הרבה בספורט.
האם יש למולטי ויטמין שציינתי יתרונות נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובה בבקשה?
יואל12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לו יתרונות רבים נוספים
הילה13/12/2010בנוסף על אורח חיים בריא, צמחוני ורווי בפעילות גופנית גם אני נוטל מזה שנתיים את המולטי מייל . אין ספק שיש לו יתרונות רבים נוספים. אחד השינויים הכי בולטים לדעתי אבל במיוחד לדעתה של בת הזוג שלי היה שיפור בתפקוד המיני ( אני קצת יותר מבוגר ממך ) אבל לא רק זה, יש לו השפעות גם על בריאות העור והשיער ( אצלי שיער זה נושא קצת רגיש :-) ) וכתוב גם שזה שומר על הל ועל כלי הדם, בעקרון אני מרגיש הרבה יותר טוב מאז שאני לוקח את זה, אם מסקרן אותך לדעת עוד פשוט תכנס לאתר שלהם ותקרא קצת חומר על מה שאתה לוקח, נראה לי טריויאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)