מולטי ויטמין-מינרל לגברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולטי ויטמין-מינרל לגברים
    יואל
    08/12/2010

שלום.
    אני בן 39, עוסק הרבה בפעילות גופנית (ריצה, אופניים ועוד)
    לאחרונה הומלץ לי ע"י מכר שעוסק באימון גופני לקחת את המולטי ויטמין-מינרל (Multi Male Multi Vitamin) לגברים של סולגאר שלדבריו נותן אנרגיה ומרץ וטוב לאנשים כמוני שעוסקים הרבה בספורט.
    האם יש למולטי ויטמין שציינתי יתרונות נוספים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה בבקשה?

יואל
    12/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לו יתרונות רבים נוספים

הילה
    13/12/2010

בנוסף על אורח חיים בריא, צמחוני ורווי בפעילות גופנית גם אני נוטל מזה שנתיים את המולטי מייל . אין ספק שיש לו יתרונות רבים נוספים. אחד השינויים הכי בולטים לדעתי אבל במיוחד לדעתה של בת הזוג שלי היה שיפור בתפקוד המיני ( אני קצת יותר מבוגר ממך ) אבל לא רק זה, יש לו השפעות גם על בריאות העור והשיער ( אצלי שיער זה נושא קצת רגיש :-) ) וכתוב גם שזה שומר על הל ועל כלי הדם, בעקרון אני מרגיש הרבה יותר טוב מאז שאני לוקח את זה, אם מסקרן אותך לדעת עוד פשוט תכנס לאתר שלהם ותקרא קצת חומר על מה שאתה לוקח, נראה לי טריויאלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו