תוסף תזונה- אבץ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף תזונה- אבץ...
    בן 15
    05/12/2007

שלום,
    אני בן 15.5 ואני חושב שיש לי מחסור קל באבץ...מכיוון שאני כבר כמה זמן עושה דיאטה ואוכל מזון רק בריא (וזו דיאטה תקינה לחלוטין אני מקפיד על אכילה של 5 ירקות ועמלה ביום,2-3 פירות,אני גם עושה ספורט כל יום כפיפות בטן משהו כמו 200-300 וכו')
    אני נמנע מבשר אדום ואני אוכל רק עוף,ביצים,פעם בשבוע דג..אני אוכל אגוזים (כמו:פקאן,אגוזי ברזיל,שקדים ועוד...)
    אבל לדעתי עדיין יש לי מחסור באבץ....כי גם אחד השינויים הוא שיש לי לבן כזה על הציפורניים המעיד על מחסור וגם שמתי לב שמדי פעם יש לי נשירת שיער...
    לכן רציתי לשאול אם אני צריך תוסף תזונה,אם כן איזה?ועוד פרטים אם אפשר...

נ.ב:
    שמעתי שאוננות בתדירות גבוהה נפלט 5 מ"ג אבץ בפליטה ואני נוהג בקביעות לאונן...ככה שלדעתי יש קשר לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף תזונה- אבץ...

הוספת תגובה

• אבץ

איציק ברדה
    05/12/2007

שלום לך
    בארץ אין בדיקות שיגרתיות היכולות להעיד על חוסר אבץ ,אני ממליץ לך להשתמש במולטי ויטמין לנוער של חברת GNCהמועשר באבץ ואיתו כל הויטמינים והמינרלים.
    אני מתנגד לשימוש רק באבץ מפני שכאשר צורכים אבץ לאורך זמן כמות הנחושת בגוף יורדת לכן אמליץ לך על מולטי ויטמין המיועד לגיל הנעורים.
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק...(:

בן 15
    05/12/2007

תודה ענקית לך...

כמה שאלות קטנות ואני אודה לך מאוד עם תענה לי עליהן:

1) האם יש סיכון לבנטילת המולטי ויטמין הנ"ל (קראתי שתוספי תזונה מגדילים סיכון למוות בטרם עת או משהו כזה)
    והאם יש לו תופעות לוואי?או שהוא גואם למשהו?

2)מה כמות האבץ והויטמינים אשר מכיל המולטי ויטמין הזה?

3)תוכל להסביר לי עוד על המולטי ויטמין הזה כמו מתי יש ליטול אותו כמה פעמים ביום?

תודהה ממש ענקית לך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו איציק..

בן 15
    09/12/2007

מה המחיר שלהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו