מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף תזונה- אבץ...בן 1505/12/2007
שלום,
אני בן 15.5 ואני חושב שיש לי מחסור קל באבץ...מכיוון שאני כבר כמה זמן עושה דיאטה ואוכל מזון רק בריא (וזו דיאטה תקינה לחלוטין אני מקפיד על אכילה של 5 ירקות ועמלה ביום,2-3 פירות,אני גם עושה ספורט כל יום כפיפות בטן משהו כמו 200-300 וכו')
אני נמנע מבשר אדום ואני אוכל רק עוף,ביצים,פעם בשבוע דג..אני אוכל אגוזים (כמו:פקאן,אגוזי ברזיל,שקדים ועוד...)
אבל לדעתי עדיין יש לי מחסור באבץ....כי גם אחד השינויים הוא שיש לי לבן כזה על הציפורניים המעיד על מחסור וגם שמתי לב שמדי פעם יש לי נשירת שיער...
לכן רציתי לשאול אם אני צריך תוסף תזונה,אם כן איזה?ועוד פרטים אם אפשר...
נ.ב:
שמעתי שאוננות בתדירות גבוהה נפלט 5 מ"ג אבץ בפליטה ואני נוהג בקביעות לאונן...ככה שלדעתי יש קשר לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבץ
איציק ברדה05/12/2007שלום לך
בארץ אין בדיקות שיגרתיות היכולות להעיד על חוסר אבץ ,אני ממליץ לך להשתמש במולטי ויטמין לנוער של חברת GNCהמועשר באבץ ואיתו כל הויטמינים והמינרלים.
אני מתנגד לשימוש רק באבץ מפני שכאשר צורכים אבץ לאורך זמן כמות הנחושת בגוף יורדת לכן אמליץ לך על מולטי ויטמין המיועד לגיל הנעורים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק...(:
בן 1505/12/2007תודה ענקית לך...
כמה שאלות קטנות ואני אודה לך מאוד עם תענה לי עליהן:
1) האם יש סיכון לבנטילת המולטי ויטמין הנ"ל (קראתי שתוספי תזונה מגדילים סיכון למוות בטרם עת או משהו כזה)
והאם יש לו תופעות לוואי?או שהוא גואם למשהו?
2)מה כמות האבץ והויטמינים אשר מכיל המולטי ויטמין הזה?
3)תוכל להסביר לי עוד על המולטי ויטמין הזה כמו מתי יש ליטול אותו כמה פעמים ביום?
תודהה ממש ענקית לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו איציק..
בן 1509/12/2007מה המחיר שלהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)