מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי מזוןנעמי22/12/2010
היי,
אשמח לדעת אתם מכירים את תוספי המזון של טבעוני בבקשה :)
וכמובן שאם כן, אשמח לחוות דעתכם
אני שוקלת לקחת את הכמוסות של טבעוני לשיער:
מוצר בשם הוליסטיקפ
בעל ההרכב הבא:
שמן בוראג', חסת-ים, פטריית הקיירטיב, שמן נבט חיטה, שמן אגוזי המלך, ויטמין E טבעי. כמוסת ג'לטין דגי ים. הויטמינים והמינרלים הנמצאים בהוליסטיקפ מקורם ברכיבים עצמם ולא מתוספות חיצוניות.
כמו-כן, האם יש הבדל בין ויטמינים לתוספי תזונה?
בין ויטמינים של חברה מסויימת לתוספי מזון של חברה זו?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון - תגובה
בועז שוורץ24/12/2010שלום רב
מהכרות עם מטפלים רבים, אני שמעתי תגובות טובות על השימוש בתוספי התזונה של חברת טיבעוני.
אני מעריך שיש ניואנסים קטנים שעושים הבדל מסויין בין החברות. השאלה היא כללית מדי..
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכירה אותם אבל אני אשמח לתת
הילה30/12/2010לך המלצה על מה שאני משתמשת בו.
אני לוקחת כבר כמה שנים את המולטי ויטמין מינרל לנשים שנקרא multi female של סולגאר.
הוא בהחלט עובד לי גם על חיזוק הציפורניים והשיער אבל בנוסף גם יש בו נוגדי חמצון ועוד כל מיני דברים שחשובים לגוף שלנו ותורמים במניעת מחלות בכלל ומחלות נשים בפרט.
מציעה לך לקרוא קצת חומר באתם שלהם בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעמי31/12/2010רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)