מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה. עוד משהו..
עדי31/01/2011(אין הוראות על הקופסא)
האם לבלוע ישירות מהשקית לתוך הפה או להוסיף למשקה/מזון?
שוב, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטייגר קולד TIGER COLD
איציק ברדה02/02/2011שלום עדי
את הטייגר קולד יש לבלוע ישירות מהשקית למי שהדבר קשה ניתן להוסיף למשקה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף מזון "אמיתי" לחזוק מערכת החסוןמור23/12/2010
שלום,
אני בת 43, חולת אסטמה מזה 5 שנים. בערך אחת לחודש מטופלת באנטיביוטיקה (בנוסף לסטרואידים, משאפים, וכדורים לטיפול באסטמה) מכיון שאני גם חוטפת דלקות אוזניים. מיותר לציין שלאורך כל השנה אני מנוזלת, משתעלת, מלאה בליחה ומצוננת מאוד..
מעוניינת לברר אם תוכלו להמליץ לי על תוסף תזונה אמיתי ואיכותי שיסייע לחיזוק המערכת החיסונית שלי. האינטרנט מפוצץ בתוספי תזונה ואני לא יודעת במה לבחור. אשמח לקבל המלצה, או לפחות לדעת אלו מרכיבים משמעותיים צריכים להיכלל בתוסף התזונה.
תודה, מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף מזון "אמיתי" לחזוק מערכת החסון - תגובה
בועז שוורץ24/12/2010שלום רב
אני ממליץ באם מדובר על נטילה לס' חודשים על מוצר של חברת זן צמחים הנקרא: ג'ייד סקרין -מעולה ויעיל
מעבר לכך בגלל ההיסטוריה הרפואית שלך ונטילת האנטיביוטיקה הרבה בעבר, חשוב ליטול פרוביוטיקה.
ממליץ על טוטל פרוביוטיק של חברת PROFESSIONALS/
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף מזון "אמיתי" לחזוק מערכת החסון - תגובה
איציק ברדה30/12/2010שלום מור
אני ממליץ לך להשתמש בתוסף תזונה בשם טייגר קולד של חברת SHIZHEN
חברת SHIZHEN מיצרת בתקנים גבוהים של מפעלי תרופות.
המוצר יעיל ביותר בזמן ההתקררות ולמניעה ומכיל רכיבים טבעיים בלבד.
לחברת SHIZHEN יש גם תוסף תזונה בשם אלר צ'י היכול לסייע לך גם בזמן התקף אלרגיה/אסטמה ניתן להשתמש בו במקביל לטיפול התרופתי.
תוצאות הטיפול במוצרי SHIZHEN הם מהירים ולמוצרים אלה מחקרים קלינים רבים.
ניתן להשיג את מוצרי חברת SHIZHEN בכל רשתות הפארם בתי מרקחת ובחניות טבע מובחרות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד לוקחים את הטייגר קולד?
עדי31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד לוקחים את הטייגר קולד? - תגובה
איציק ברדה31/01/2011שלום עדי
יש לבלוע את תכולת שקיק ,3 פעמים ביום למשך יומיים.(סה"כ 6 שקיקים)
למניעה שקיק של tiger cold 1 כל חמישה ימים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)