מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב תוספיםאני06/01/2011
היי
התחלתי ליטול נוגדי חימצון ותוספים בצורה מוגברת כדי לעזור לגוף להירפא לאחר נזק קוסמטי בפנים, צלקות כתמים ונשירת זיפים כתוצאה מטיפול פנים אצל קוסמטיקאית.
ורציתי לשאול אם אני בדרך הנכונה. אני לא רוצה לפגוע בעצמי. אבל לאחרונה שמתי לב לפס בהיר קטן בכף היד האם הוא ייעלם? ורציתי בנוסף לשאול כיצד ליטול את התוספים שאפרט עליהם בהמשך , כמו האם ליטול עם אוכל שומני? האם ליטול אותם ביחד..
להלן פירוט התוספים שרכשתי:
MSM טבליות במינון של 1000 מ"ג
חומצה אלפא ליפואית במינון של 600 מ"ג
אבץ במינון של 50 מ"ג
פיקנוגנול במינון של 120 מ"ג
ל-ציאסטין במינון של 500 מ"ג
קומפלקס ויטמיני B
שמרי בירה 500 מ"ג ,
אני חושד שיש הגזמה עם האבץ, כי נטלתי מדי יום במשך לפחות חודש וחצי , אולי חודשיים
בינתיים הפסקתי ליטול אותו, האם יש ליטול לסירוגין מדי כמה ימים?
התחלתי עם הפיקנוגנול והאבץ ורק שלשום הוסתי את השאר,
האם להקפיד על נטילה יומיומית? או שזה מוגזם?
אודה על תשובות בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב.
אני06/01/2011הוסתי= הוספתי.
התחלתי ליטול את הפיקנוגנול והאבץ ובשלב אחר הוספתי את הקופלקס ויטמיני B ומדי פעם נטלתי מולטי ויטמין ורק שלשום הוספתי את השאר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב תוספים - תגובה
בועז שוורץ09/01/2011שלום
אכן אבץ לרוב המינון המומלץ הינו 22 מ"ג ביום
צרכת כמות כפולה לתקופה לא ארוכה במיוחד, ככה שלא נעשה נזק.
בקשר לשאר המוצרים, אני חושב ששילוב נכון
השתמשי עם שמן אובליפיחה במריחה חיצונית ואפילו בליעתית, יכול לעזור.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)