מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי תזונה - סטודנט - 26יורם מ09/01/2011
שלום רב,
אני סטודנט בריא ללא בעיות רפואיות כלשהן בן 26.
אני רוצה לקחת תוספי תזונה אשר מחד, ישלימו את החסר בתזונתי ומאידך, יעזרו לי, ככל האפשר, בתקופת הלימודים הקדחתנית.
חשבתי על הצירוף הבא:
1. אומגה 3 - 2 כמוסות ביום.
2. מולטי ויטמין.
3. כמוסת גינקוזאן - פרמאטון (תמצית גינקו בילובה וג'ינסנג).
מה דעתכם? זה יותר מידי? יש סתירות?
תודה מראש,
יורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין
אבנר09/01/2011יורם היקר,
נחמד לקרוא על בחור צעיר ובריא שרוצה להקדים תרופה למכה, הרי לא צריך לחכות למחלות שיבואו אפשר פשוט לעשות הכל כדיי להשאר בריא. יישר כח.
מעבר לזה, אמנם אני לא רופא, אך כמוך, אני עושה הכל כדיי לשמור על הבריאות,
אני יכול להמליץ לך על מולטי ויטמין של סולגאר שנקרא:
קומפלקס ויטמיני Stress Formula B+C
זה שילוב מנצח של ויטמין C עם ויטמין B- והפורמולה הזאת מנצחת ומצויינת להפגת לחצים וחרדה- במיוחד לסטודנטים בתקופת מבחנים לחוצה.
כל הכבוד. המשך ככה וחייה חיים בריאים ומלאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי תזונה - סטודנט - 26 - תגובה
בועז שוורץ09/01/2011שלום רב
סה"כ ץשילוב לא רע
אומגה 3 , שם לב לריכוז גבוה של החומרים הפעילים שיהיו: EPA+DHA
כל טוב
בועז שוור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)