אם נוגדי חימצון טובים או לא טובים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם נוגדי חימצון טובים או לא טובים
    סמואל
    06/02/2011

אני שואל כי היום קראתי בידיעות אחרונות של היום בזמנים בריאים זהירות נוגדי חימצון היה רשום שם שהם כלל לא תורמים ולפעמים אף עלולים לגרום לסרטן ולעוד תופעות .
    חלק קטן ממה שיש בכתבה עצמה יש במאמר של פרופ' נאוה דקל.
    תחפש בגוגל את הקטע בגרשיים כי הקישור ארוך מידי והפורום לא נותן לעלות את ההודעה שלי עם הקישור.
    "מכירתם של חומרים נוגדי חימצון נפוצה מאוד כיום ואינה מותנית בהצגת מרשם רופא. הם נחשבים בטוחים לשימוש אלא שלמעשה, עדיין איננו מבינים את כל השפעותיהם של החומרים האלה על גופנו"

אמי בת ה60 לוקחת בקביעות את המולטי ויטמין שכולל גם נוגדי חמצון כמובן באישור הרופא שלה אך עדין היית שמח לדעת את דעתך בעניין המולטי ויטמין הספציפי הזה ובעניין של נוגדי החמצון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם נוגדי חימצון טובים או לא טובים - תגובה

איציק ברדה
    07/02/2011

שלום סמואל

אני אישית הייתי ממליץ לכל אדם ליפני השימוש בתוספי תזונה להתיעץ עם איש מקצוע רופא ,דיטאן ,נטרופת וכו.
    לשאלתך מולטי ויטמין מגיע להשלמה תזונתית ואף מומלץ לנטילה במידה ולא מקבלים את כל הערכים התזונתיים מהמזון .(פירות,ירקות לפחות 5 סוגים ביום ,בשר דגים וכו).

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו