מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אם נוגדי חימצון טובים או לא טוביםסמואל06/02/2011
אני שואל כי היום קראתי בידיעות אחרונות של היום בזמנים בריאים זהירות נוגדי חימצון היה רשום שם שהם כלל לא תורמים ולפעמים אף עלולים לגרום לסרטן ולעוד תופעות .
חלק קטן ממה שיש בכתבה עצמה יש במאמר של פרופ' נאוה דקל.
תחפש בגוגל את הקטע בגרשיים כי הקישור ארוך מידי והפורום לא נותן לעלות את ההודעה שלי עם הקישור.
"מכירתם של חומרים נוגדי חימצון נפוצה מאוד כיום ואינה מותנית בהצגת מרשם רופא. הם נחשבים בטוחים לשימוש אלא שלמעשה, עדיין איננו מבינים את כל השפעותיהם של החומרים האלה על גופנו"
אמי בת ה60 לוקחת בקביעות את המולטי ויטמין שכולל גם נוגדי חמצון כמובן באישור הרופא שלה אך עדין היית שמח לדעת את דעתך בעניין המולטי ויטמין הספציפי הזה ובעניין של נוגדי החמצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם נוגדי חימצון טובים או לא טובים - תגובה
איציק ברדה07/02/2011שלום סמואל
אני אישית הייתי ממליץ לכל אדם ליפני השימוש בתוספי תזונה להתיעץ עם איש מקצוע רופא ,דיטאן ,נטרופת וכו.
לשאלתך מולטי ויטמין מגיע להשלמה תזונתית ואף מומלץ לנטילה במידה ולא מקבלים את כל הערכים התזונתיים מהמזון .(פירות,ירקות לפחות 5 סוגים ביום ,בשר דגים וכו).
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)