תוספי סידן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי סידן
    דניאל
    08/02/2011

שלום,

הפסקתי לאכול מוצרי חלב מאחר והוא כורם לי לחצ'קונים,אני בן 18, ואני לוקח תוספי סידן על מנת לחפות על החוסרים..אך משום מה אני מרגיש כאילו שהעצמות שלי חלשות יותר ממה שהן היו כאשר אכלתי כרגיל, האם יכול ליהיות שזה בריחת סידן? והאם עלי להיוועץ עם רופא על תוספי סידן מתאימים?

מהם הסיכונים בלקיחת תוספים אלו? ראיתי לא מזמן בעיתון על כך שזה עלול לגרום לשבץ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי סידן

הוספת תגובה

• תוספי סידן - תגובה

בועז שוורץ
    09/02/2011

דני שלום
    ישנם הרבה סוגים של תוספי תזונה בתחום הסידן.
    היעילים ביותר הינם: סידן ציטראט, סידן מלאט וסידן גלוקונט.
    סביר להניח שלקחת מוצר קונבנציונלי המכיל סידן קרבונט שאינו נספג טוב,
    בשום מקרה תוסף אינו יכול לגרום למצב של בריחת סידן כך שכנראה התוסף מעמיס על מע' העיכול ומשם התחושות אותן אתה חווה.
    בהצלחה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דניאל
    09/02/2011

אני לוקח סידן ציטראט של חברת הדס..

והתחושה היא של היחלשות עצמות..יכול ליהיות שבלי שום קשר לכדורים יש לי בריחת סידן? איך אפשר לדעת ומה אפשר לעשות כדי להפסיק את זה? כי כשאני מקבל מכה קטנה זה ממש כואב לי ולוקח הרבה זמן להחלים מהרגיל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו