מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי סידןדניאל08/02/2011
שלום,
הפסקתי לאכול מוצרי חלב מאחר והוא כורם לי לחצ'קונים,אני בן 18, ואני לוקח תוספי סידן על מנת לחפות על החוסרים..אך משום מה אני מרגיש כאילו שהעצמות שלי חלשות יותר ממה שהן היו כאשר אכלתי כרגיל, האם יכול ליהיות שזה בריחת סידן? והאם עלי להיוועץ עם רופא על תוספי סידן מתאימים?
מהם הסיכונים בלקיחת תוספים אלו? ראיתי לא מזמן בעיתון על כך שזה עלול לגרום לשבץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי סידן - תגובה
בועז שוורץ09/02/2011דני שלום
ישנם הרבה סוגים של תוספי תזונה בתחום הסידן.
היעילים ביותר הינם: סידן ציטראט, סידן מלאט וסידן גלוקונט.
סביר להניח שלקחת מוצר קונבנציונלי המכיל סידן קרבונט שאינו נספג טוב,
בשום מקרה תוסף אינו יכול לגרום למצב של בריחת סידן כך שכנראה התוסף מעמיס על מע' העיכול ומשם התחושות אותן אתה חווה.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דניאל09/02/2011אני לוקח סידן ציטראט של חברת הדס..
והתחושה היא של היחלשות עצמות..יכול ליהיות שבלי שום קשר לכדורים יש לי בריחת סידן? איך אפשר לדעת ומה אפשר לעשות כדי להפסיק את זה? כי כשאני מקבל מכה קטנה זה ממש כואב לי ולוקח הרבה זמן להחלים מהרגיל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)