Q10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Q10
    ענת
    14/02/2011

אני בת 54 בריאה בדרך כלל. איני נוטלת תרופות(גם לא סטטינים). יש לציין שאני צמחונית וגם כמעט איני אוכלת ביצים ומוצרי חלב (נוטלת כדורי B12 ).יש לי כאבי שרירים קלים, ואני מעוניינת לדעת אלו תוספי מזון כדאי לי לקחת ומה דעתך על Q 10 האם כדאי לי לקחת תוסף זה? ומהן תופעות הלוואי ?מהו המינון המומלץ
    בשבילי? שוב אציין ,איני לוקחת סטטינים ,ואין לי בעיה של שומנים .אשמח לעזרתך. המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Q10

הוספת תגובה

• אימו ג'ינג RH2 ו מגנזיום

איציק ברדה
    14/02/2011

שלום ענת
    לרוב כאבי שרירים יכול להצביע על חוסר במינרל מגנזיום, הוספה של מינרל זה יכולה לסייע ולהפחית את הכאב.(מומלץ לנטילה 250 מ"ג ליפני השינה)

תוסף נוסף המשמש להתאוששות מהירה המקל גם על כאבים נקרא אימו ג'ינג RH2 או IMU JING RH2תוסף זה יכול להקל על כאבי שרירים וחולשת שרירים באופן מהיר.(מומלץ לנטילה ביומיים הראשונים 2 כמוסות פעמיים ביום ולאחר מכן כמוסה אחת ביום) יכול לסייע גם בתופעות של פיברומאלגיה.

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו