מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לויטמיניםשלומית הר נוי06/03/2011
מותר לקחת מולטי ויטמין בהריון? כל סוג שאני בוחרת?
יש את הצנטרום לילדים, שעוזר לי תמיד. האם אפשר לקחת אותו בהריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין בהריון
איציק ברדה24/03/2011שלום מיכל
מולטי ויטמין לנשים הרות הוא מיוחד המכיל כמות קטנה של ויטמין A או לא מכיל ביכלל ויטמיןA אלה רק בטא קרוטן.
כמו כן בדר"כ הוא עשיר יותר בחומצה פולית וברזל
לכן לא הייתי משתמש במולטי ויטמין שאינו מותאם לנשים הרות ומניקות.
בברכה איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, שאלה נוספת אם אפשר
שלומית הר נוי29/03/2011אני כבר נוטלת חומצה פולית, האם אפשר לשלב עם מולטי ויטמין. ואז אצטרך להוריד את המינון של החומצה הפולית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, שאלה נוספת אם אפשר - תגובה
איציק ברדה31/03/2011שלום לירון
תבדקי האם המינון במולטי והמינון שניתן לך תואם
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנטל בהריון
אלונה28/03/2011אם את כבר רוצה לקחת מולטי ויטמין בזמן הריון- את יכולה לקחת מולטי ויטמין פרנטל של סולגאר לנשים הרות ומניקות. יש בו את כל התוספים החסרים לך בזמן ההריון וההנקה, עוזר מאוד מניסיון. כמובן שעלייך ליוועץ לפני עם רופא המשפחה. הריון קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנטל בהריון
הילה29/03/2011מנסיון אישי , אני יכולה להמליץ לך על חברה ישראלית שיש להם מגוון רחב ומוצרים מעולים המתאימים ספיציפית להריון והנקה.
הם נקראים ויטמיןפורלס
חוץ מזה בהצלחה ושיעבור בכיף
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)