ויטמינים ותוספים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמינים ותוספים
    עינב
    25/03/2011

שלום רב,
    שמי עינב והלכתי להיוועץ אצל נטורפתית, לאור מה שסיפרתי לה שאני סובלת מעייפות, חולשה, חוסר ויטליות, חליתי בחורף האחרון מספר פעמים-סינוסיטיס,התקררות, נזלת, כאבי אוזניים, קור וכן יש לי שחלות פוליצסטיות.היא המליצה לי על תוספים כגון כרום פיקולינאט סולג'אר וג'ארו דופילוס פרוביוטיקה של אלטמן. אחרי עיון באתרים שונים קראתי כי החומר פיקולינאט הינו עלול לסרטן. האם זה נכון? ואם כן מדוע היא ממליצה על תרופה שישי בה סיכון שכזה? וכן האם התוספים שהיא המליצה לי יכולים לסייע לי במה שציינתי לעיל? האם זה באמת יעזור? כי עדיין לא ברור לי לשם מה היא המליצה לי על התוספים הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים ותוספים

הוספת תגובה

• חשוב לציין כי אינני חולת סכרת

עינב
    25/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

אלונה
    28/03/2011

אני לא יודעת בקשר לתוספים שהיא נתנה לך אבל אני התחלתי לקחת לאחרונה מולטי ויטמין לנשים של סולגאר בדיוק מאותן סיבות וזה עזר לי מאוד וממשיך לעזור.
    תוספים חיוניים לגוף שיש בו חוסרים וכנראה שהגוף שלך מאותת לחוסרים ולמצוקה.

מאחלת לך בריאות וכל טוב, אל תזניחי את בריאותך- היא חשובה מכולן, את חשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו