אלרגיה מויטמין בי 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה מויטמין בי 3
    tina
    30/04/2007

שלום איציק בעבר שאלתי אותך על ויטמין בי 3 ולמה חסר הניאצין ללא בעירה? כיוון שהייתה אצלי חוסר תשומת לב רכשתי בבית הטבע את הבי 3 100 לא שמתי לב שזה ויטמין שעלול ליגרום לבעירה .לאחר שלקחתי כמו בכל יום את המולטי ויטמיןחומצה פולית מגנזיום ובי 6 וסידן ציטראט הוספתי את הבי 3 100 ותוך שתי דקות התחלתי להיות אדומה בכל גופי בפנים בראש וכולי בערתי אבל לא זה מה שהיפחיד אותי אני גם קיבלתי קוצרה נשימה חזק לא היה לי אויר ונשמתי עם קולות חזקים כמו אדם שעומד למות חלילה לאחר שהייתי מתחת למקלחת מיים קרים ששתפו את הבעירה שהייתה בכל גופי האדמומית החלה להעלם בהדרגה וגם קוצר הנשימה השאלה שלי מה גרם לקוצר הנשימה ?
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה מויטמין בי 3

הוספת תגובה

• אלרגיה ל B3

איציק ברדה
    01/05/2007

שלום לך
    צר לי אך אני לא יכול לדעת מה גורם לך לקוצר נשימה ויטמין B 3 המגיע בצורה של ניאצין אמיד או ניאצין ללא פלאש אינו אמור לגרום לתופעת הבעירה במידה והויטמין B3 שנטלת הוא לא בצורה כזאת
    יתכן והרגשת הבעירה היתה אצלך חזקה שגרמה לקוצר הנשימה.
    אני לא הייתי ממליץ לך להשתמש במוצר .
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו