מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת קומפלקס B50 ושילשוליםאור10/05/2011
שלום,
אני לוקחת פחות משבוע פעם ביום את הויטמין B50קומפלקס ומרגישה שיש שינוי ביציאות שלי , הן רכות מאוד ולעיתים גם משלשלת. אני סובלת מבולימיה עכשיו יותר טוב , פעם בשבוע זה קורה ולעיתים פעם בשבועיים, אחרי תקופה ארוכה של הקאות. רצוי לציין שאני אוכלת בריא אך לא מספיק אוכל ביום , לאחרונה אני מרגישה חוסר תיאבון דבר שלא היה לפני כן. לא אוכלת בשר לפעמים עוף אולי פעם שבוע. ורגישה למוצרי חלב. יש לי חרדות ומצבי לחץ. אני לא יודעת אם להמשיך לקחת את הויטמינים. אני לא עשיתי בדיקת דם כבר שנתיים וחצי , שלוש. יש לי פוביה ממחטים ובדיקות. אני מנסה לעבוד על זה כבר שנים. השאלה שלי מדוע יש שילשולים, אולי בגלל שבכלל לא חסר לי? אני אוכלת כל יום דייסת שיבולת שועל דבר שמכיל ויטמינים מקבוצת הB, האם זה מספיק אתה חושב? ועוד שאלה אני שוחה, לא הרבה, ולעיתים אני מרגישה ממש סחרחורת יותר כמו ורטיגו, לדוגמא כשאני מנסה לשחות שחיית גב, או עושה סיבוב חד במים. האם אתה חושב שיש חוסר בברזל?
תודה. אשמח לתשובה, במיוחד לאור העובדה שאני כרגע לא עושה בדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת קומפלקס B50 ושילשולים - תגובה
בועז שוורץ10/05/2011שלום רב
בדר"כ אין קשר בין תוספת בי קומפלקס ליציאות.
אני בכל אופן ממליץ על נטילת טבליות כלורלה, עשירות בויטמינים, מינרלים , אנזימי עיכול, חלבונים, כמותת בלתי מבוטלת של כלורופיל וברזל.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבליות כלורלה
אור10/05/2011תודה על התושבה המהירה.
בנוגע לכדורי כלורלה, אם אין מחסור ואני בכל זאת לוקחת יש בכך סיכון? או שזה לא מזיק. תודה לא שמעתי על הכדורים האלה. האם ניתן לקחת אותם בנוסף לקומפלקס בי 50 או שזה כבר יותר מדי ומספיק הטבליות האלה.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבליות כלורלה - תגובה
בועז שוורץ10/05/2011שלום אור
טבליות כלורלה נחשבות כמזון על מרוכז ועשיר במרכיבים תזונתיים.
גם אם אין מחסור בברזל למשל אפשר לצרוך אותו.
כן אפשר ליטול אותו במקביל לבי קומפלקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ24/05/2011שלום רב
טבליות כלורלה מתאימות כמעט לכל אדם
הן נחשבות מזון על התורמות לאיזון ובריאות, לנקיון הגוף מפסולת, תורמות לתפקוד מע' העיכול ומע' החיסון
אין בעיה לקחת אותן וגם אין בעיה בשילוב בי קומפלקס.
ממליץ על טבליות כלורלה של חברת PROFESSIONALS ממקור איכותי ביותר.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)