שיפור מראה העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור מראה העור
    אני
    20/05/2011

אני רוצה לשפר את מראה העור שלי ורציתי לרכוש ויטמין e של 1000 יחידות בין לאומיות אני יודע שזה מינון גבוה מאוד אך בגלל שאני רוצה לשים דגש על עור הפנים אני חושב שהגוף חייב לקבל ויטמינים במינון גבוה מאוד כי עור הפנים מקבל אחרון וצריך להיות "עודף"
    בשביל שהעור גם יקבל האם מינונים של 2000 מג ויטמין סי ו מעל 1000 יחבל ויטמין e
    הם מינונים גדולים מדי בשביל העור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור מראה העור

הוספת תגובה

• שיפור מראה העור - תגובה

בועז שוורץ
    22/05/2011

שלום
    לגבי ויטמין C אין לי בעיה.
    אני הייתי נוטל אומגה 3 במקום הויטמין E בטח במינונים הגבוהים אותם הזכרת..
    מעבר לכך האנטי אוקסידנט היעיל ביותר בתחום נחשב - אסתקסנטין נחשב כיעיל פי 500 מויטמין E. אפשר למצוא אותו המוצר "פיור אנטי אוקסידנט " - נמצא בחנויות.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי האומגה 3

אני
    27/05/2011

כמה אומגה 3 צריך לקחת ביום ומה רע במינון גבוה של ויטמין e?
    לגבי האסטקסנטין העור לא בהכרח נראה רק בגלל רדיקלים חופשיים חייב לציין שהעור שלי עייף ויש כתמים אדומים בחלק העליון של הפנים זה נראה כמו לכלוך כזה על הפנים....
    אשמח את תגובתך מה אני צריך לקחת בשביל לשפר את המראה של העור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו