מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב בין תוספי מזוןאורי22/05/2011
שלום רב,
מספר שאלות:
1. אני צמחונית, סובלת מחוסר בברזל, האם כדאי לקחת את התוסף ברזל ככדורים כדוגמת ברזל רך למניעת עצירות או לקחת אותו כמשקה נוזלי? האם ניתן לשלב בין השניים או שהדבר לא תורם ויוצר פעולה הפוכה של יצירת תופעות לוואי? מתי רצוי לקחת?
2. יש לי מחסור בויטמין די, האם כדאי לקחת את הויטמין ככדור או כטיפות ואם כן מתי, בהתחשב בעובדה שאני צריכה לקחת גם ברזל?
3. האם באומגה 3 יש גם וימין די?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב בין תוספי מזון - תגובה
בועז שוורץ22/05/2011שלום רב
לעצם שאלתך להלן תשובותיי.
1. חשוב לדעת את כל המדדים הקשורים למשק הברזל כדי לענות על שאלתת, למרות שהשילוב הטוב ביותר הינו כמוסות ברזל + טבליות כלורלה. מעלה בצורה מהירה ללא תופעות לוואי.
2. ויטמין D ממליץ בטיפות, נוח, זמין, אפשר להגיע למינונים גבוהים - וזה המקובל היום וכן זול.
3. רוב מוצרי האומגה 3 מכילים עקבות של ויטמין D, ככה שלא לבנות על אומגה 3 כספק של ויטמין D.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)