חומצה פולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית
    נועה
    06/01/2008

עשיתי בדיקות דם עקב נשירת שיער.
    בבדיקה נמצאה רמה גבוהה של חומצה פולית (17.4)
    אני לא לוקחת תוספי תזונה, ויטמינים....אני אוכלת בשר.
    רציתי לדעת האם העובדה שיש לי "טבעי" רמה גבוהה של חומצה פולית מסכן במשהו, או דווקא להפך...?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה פולית

הוספת תגובה

• חומצה פולית

איציק ברדה
    07/01/2008

שלום לך
    חומצה פולית בכמות עודפת אינה רעילה. עם זאת, כמות עודפת עלולה להחמיר תסמינים של מחסור בו-זמני בויטמין B12 .
    לכן הייתי ממליץ לך לבדוק במקביל גם את רמת הB12 שלך.
    בכל אופן החומצה הפולית מסיסה במים ולא מצטברת לכן הייתי ממליץ לך לעשות בדיקה חוזרת כחודש לאחר הבדיקה שעשית .
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פולית

ליאור
    22/01/2008

שלום,
    אצלי רמת החומצה הפולית בבדיקות הדם אף היא גבוהה (במקצת) מהגבול העליון הרשום על דף התוצאות. עם זאת, רמת ה-B12 אצלי גבוהה (אך בתוך ערכי המסגרת). כיוון שכך, האם יש כאן בעיה שצריך להתייחס אליה? תודה. אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

איציק ברדה
    07/01/2008

שלום לך
    נשירת שיער נובעת מסיבות רבות הקורות בעיקר בתזונה לקויה חסרת ויטמינים ומינרלים.
    חברת GNC פיתחה פורמולה ייחודית בשם אולטרה מגה לנשים ,המספקת לאישה את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים לחיזוק שורשי השיער מניעת נשירה והשלמה תזונתית מלאה.
    בחודש הראשון הייתי ממליץ על טבליה אחת בבוקר ואחת בערב ולאחר מכן ניתן לעבור לטבליה אחת ביום.המוצר מכיל את כל ויטמיני הB , כל המינרלים כגון מינרלים כגון אבץ וסיליקה וריכוז של אנטיאוקסידנטים (מונעי חימצון) מפירות וירקות.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

איציק ברדה
    07/01/2008

שלום לך
    נשירת שיער נובעת מסיבות רבות הקורות בעיקר בתזונה לקויה חסרת ויטמינים ומינרלים.
    חברת GNC פיתחה פורמולה ייחודית בשם אולטרה מגה לנשים ,המספקת לאישה את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים לחיזוק שורשי השיער מניעת נשירה והשלמה תזונתית מלאה.
    בחודש הראשון הייתי ממליץ על טבליה אחת בבוקר ואחת בערב ולאחר מכן ניתן לעבור לטבליה אחת ביום.המוצר מכיל את כל ויטמיני הB , כל המינרלים כגון מינרלים כגון אבץ וסיליקה וריכוז של אנטיאוקסידנטים (מונעי חימצון) מפירות וירקות.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו