B12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• B12
    צפרלקס
    27/06/2011

שלום רב , לפני 5 ימים התחלתי להרגיש חלש מאוד ומסוחרר עם לחץ וכן הלאה, במשך שלושה\ יומיים לקחתי כדורי ויטמינים המכילים B12 - לאחר הימים בהם לקחתי את הכדורים ישר נשלחתי לעשות בדיקת B12 (אם הייתי יודע לא הייתי לוקח יומיים לפני כדורים) הבדיקה שלי יצאה נמוכה הטווח הוא בין 210-910 התוצאה שלי הייתי 270 - לאחר בדיקה עם מספר רופאים , עודכנתי כי היא נמוכה מאוד ומספיקה לעורר את התסמינים אשר אני חווה ( רמה ממוצעת צריכה להיות בין 400-500 )
    כמו כן היא לא מדוייקת מכיוון שצרכתי במשך מספר ימים לפני בדיקה כדורי ויטמנים אשר מרכיביהם היו אצלי בדם וכאשר נלקחה הבדיקה - לכן הB12 אמור להיות אף יותר נמוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    B12

הוספת תגובה

• B12 - תגובה

בועז שוורץ
    02/07/2011

שלום רב
    אצל אנשים רגישים במיוחד, ייתכנו סמפטומים כאלו, אצל הרוב הסמפטומים הללו אופייניים במחסור חריף יותר.
    על כן, מה שאני ממליץ לך הוא:
    1. נטילת B12 במינון של 2 טבליות ביום למשך החודש הראשון ולאחר מכן לרדת ל 3 ימים בשבוע!
    2. תוספת של ח. פולית 800 מק"ג ליום - 1 כדור ליום
    3. בדיקת דם למשק הברזל לאיתור חוסר .

כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• B12

צפרלקס
    28/06/2011

האם זה גורם לתחושותיי - כי איני מצליח לתפקד כבר שבוע - ונלחצתי רבות מהסחרחורת - על מי מה שקראתי - חוסר B12 גורם ללחץ מתח סחרחורת עייפות וכו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו