מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף מאוד!ליאת30/06/2011
שלום אני בת 28 ובשבוע האחרון התחילה לי התקפת אקנה על כל הפנים והכתפיים.אף פעם לא בסלתי מזה גם לא בגיל ההתבגרות,אולי פצעון שניים סביב המחזור וזהו.אין לי עור שומני או יבש ותמיד מאוד חלק.פשוט ביום אחד כל הפנים התכסו ב"שחורים" כאלה כמו בליטות קטנות מתחת לעור ויום אחרי כבר התפתחו לפצעים.כמובן שניסיתי לפוצץ ויוצא רק חומר שקוף ולא נגמר וזה גם לא עובר כבר שבוע.אני נוטלת תרופה בשם מירו וריטלין אך אני בטיפול הזה כבר שנה וזה מעולם לא קרה וגם אני לא נוטלת שום הורמונים כי אני עם התקן נחושת כבר שנתיים(ילדתי לפני שנתיים וחצי) אין שום בעייה עם המחזור.מה זה יכול להיות?חשוב לציין שיום לפני שזה התחיל איפרו אותי איפור מקצועי עם מוצרי יוסי ביטון בפעם הראשונה,האם זה יכול להיות ובאופן כ"כ חמור בגלל זה?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה בבקשה!
ליאת01/07/2011שלום,בנוסף לשאלתי הקודמת,מאז שכתבתי את השאלה ביקרתי אצל רופא משפחה שראה את הפצעים ורשם לי מינוקצילין 50 פעמיים ביום למשך שבועיים.ממה שקראתי באינטרנט אני רואה שזה טיפול שנתן לאנשים למשך חודשים ומלא תופעות לוואי.בגלל שמדובר בתופעה פתאומית כ"כ ובלתי רגילה אצלי האם זה מומלץ באמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף מאוד! - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט01/07/2011יתכן אקנה כתגובה לשימוש במוצרים קוסמטייים ואיפור מומלץ לפנות לטיפול רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)