טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, מאז שאני זוכרת את עצמי היו לי המון נקודות חן (קטנות יחסית).. לאחרונה, כל כמה זמן נוספת לה נקודת חן חדשה! בעיר על הזרועות. ממש הפכתי להיות מנוקדת! מה זה אומר? האם אני צריכה להיות מודאגת? והכי חשוב - איך לעצור את הופעתן?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קורין שלום בדיקת נקודות חן כרפואה מונעת טובה אמורה להתבצע אצל רופא עור פעם בשנה וזה נכון לגבי כלל האוכלוסיה. במצב הספציפי שלך תשובה תוכל להנתן לאחר בדיקה. מספר נקודות החן וקצב יציאתן קבועים אצל כל אחד מאתנו גנטית מיום לידתנו ולכן אין אפשרות לשנותן. בברכה ד"ר שלקוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד