מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה של אקנה לאחר רואקוטןדניאלה10/07/2011
שלום,
אני בת 21 ולפני שנתיים סיימתי טיפול מלא ברואקוטן( שאחריו היה ריפוי מלא), ובתחילתו גם התחלתי ליטול גלולות. (לפני הטיפול התנסתי גם באנטיביוטיקה , שלא עזרה)
בעקבות מקרה של סרטן השד שאובחן במשפחה, הרופא שלי ייעץ לי לפני מספר חודשים להפסיק עם הגלולות וכך עשיתי. הפצעים חזרו , לא באותה חומרה , אבל בצורה מציקה מאד ולפעמים חלק מהנגעים כואבים ,והעור כולו חזר להיות שמנוני ביותר.
ניסיתי גם טיפול אצל קוסמטיקאית והמצב נותר זהה.
המצב לא קטסטרופלי ,אבל קשה להתמודד עם הצרה הזו מתחילת גיל ההתבגרות ומתסכל לראות אותה חוזרת אחרי טיפול ממושך כ"כ ולא מאד נעים.
אני מתכוונת גם לראות רופא עור , אך אשמח לשמוע עוד דעות ולדעת אם ישנו טיפול שיוכל לעזור לי?
שמעתי שלפעמים לוקחים רואקוטן במינון נמוך ביותר באופן קבוע כדי "לשמור על תוצאות"?
תודה רבה ושבוע טוב,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה של אקנה לאחר רואקוטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט10/07/2011לעיתים ניתן לקחת רואקוטן במינון של 20 מג פעמיים בשבוע לתקופה ארוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)