התייעצות דחופה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה !!
    שי לי
    10/07/2011

שלום,
    אני טסה ביום שישי הקרוב לחודשיים בהודו תאילנד ומאוד רוצה להתייעץ בנוגע להמשך טיפול ברואקוטן..

אני נוטלת רואקוטן כעשרה חודשים, מתאריך 16.9.10 , 3 כדורים בשבוע, 20 מ"ג לכדור.
    כרגע אין לי פצעים (היו לי פצעונים באזור הסנטר ולכן התחלתי את הטיפול), אבל אני חוששת שאם אפסיק לקחת את הכדורים הבעיה תחזור.. העור שלי מאוד רגיש ואני חוששת שבמיוחד במקומות לא היגייניים כמו הודו הבעיה עלולה לחזור במידה ואפסיק לקחת. השאלה - להמשיך לקחת / להפסיק את הטיפול ? אני קצת מוטרדת מזה שאני נוטלת את הכדורים האלה כ"כ הרבה זמן, ויחד עם זאת אני רוצה לדעת שברגע שאפסיק את הטיפול הבעיה לא תחזור..

תודה רבה !!
    שי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה !!

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה !! - תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    11/07/2011

שי לי, בוקר טוב.

האחראיות הבליידית על הטיפול בך היא על הרופא המטפל שלך. אין באפשרותינו להתערב בתוכנית טיפולית של עמיתנו ובודאי להמליץ על טיפול בלי לראות את המטופל. אז ההמלצה היא ליצור קשר עם הרופא שלך ולסדר את המשך התוכנית.

נסיעה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו