ראוקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראוקוטן
    אלונה
    11/07/2011

שלום רב
    אני בת 21 ומצבי הבריאותי בכי רע..אני מגיבה רע מאוד לתרופות אפילו יחסית פשוטות (גלולות נגד הריון, אנטיביוטיקה). בגלל החמרה קשה של מצב הפצעים על פניי וניסיונות כושלים של כל סוג תרופה אחרת לעזור למצב זה, רשמו לי את הכדור ראקוטן.
    רשמו לי את המינון הכי נמוך של 10 מ"ג, והורו לי לקחת אותו פעם בשבוע (בגלל מצבי הרפואי פוחדים מטיפול אינטנסיבי מדי).

שאלות:
    1) האם יכולות להיות תגובות אלרגיות פתאומיות קשות לראוקוטן? כל מיני תופעות בלתי הפיכות? אם אקח את הכדור וגופי יגיב לכך רע, זה יכול להיות בלתי הפיך? או שברגע שמפסיקים את התרופה הכל מתאזן? מכיוון ששמעתי על תופעות לוואי מאוד קשות כמו דיכאון שאנשים נכנסו אליו בעקבות השימוש בתרופה ולא הצליחו לצאת, או התפרצויות של אסטמה\ תופעות לוואי קשות על העור שהותירו צלקות.

2) שמעתי שאי אפשר להוריד שיער תוך כדי לקיחת הכדור. זה נכון? ניתן להוריד שיער באמצעות פינצטה\ תלישת שיער שהיא לא שעווה? האם הורדת שיער יכולה להשאיר צלקות?

3) האם מינון כמו שרשמו לי יכול לעורר בכלל תופעות לוואי קשות? ובאותה מידה יכול לסייע להיעלמות פצעיי?

מעריכה מאוד את הזמן שאתם מקריבים על מנת לענות, מצפה בקוצר רוח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראוקוטן

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר מיכאל שוחט
    16/07/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו