מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקוטןחסויה17/07/2011
היי, אני בת 18 וחצי ומזה כבר כמה זמן שאני מתמודדת עם פצעונים שהולכים וחוזרים.
היו תקופות שלא היה לי בכלל או שהיה קצת ויש תקופות כמו עכשיו, שזה חזר ובגדול, זה בא והולך וזה פשוט משגע אותי, אני אדם מאוד לחוץ ואני מניחה שזה קשור גם ללחץ אבל אני כל הזמן לחוצה אז אין לי מה לעשות נגד זה, זה באופי שלי, הרופא עור נתן לי לפני שלושה חודשים בנזימצין ג'ל שהיה טוב נקודתית אבל עכשיו עבר התוקף של התרופה ואני לא יכולה להשתמש בה ושוב הפצעים חזרו ,זה נורא מתסכל ומייאש אותי!
האם אתה ממליץ לי רואקוטן אחת ולתמיד ולגמור עם זה?
אני פשוט נורא מפחדת מהתרופה הזו, היא מסוכנת והאם בכלל מומלץ לקחת אותה בקיץ?
אני חודש הבא מתגייסת ובשבילי זה קריטי, הפנים שלי זה דבר שרגיש לי ולדימוי העצמי שלי.
מהי המלצתך, אשמח לשמוע!
בתודה מראש,שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ24/07/2011דנה שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אין ספק שרואקוטן הינו הפתרון לבעייתך. כל מה שאת חושבת שאת יודעת על רואקוטן אין לו כל בסיס במציאות ומבחינה רפואית זו אחת התרופות הבטוחות לליקחה. התייחסות הצבא לרואקוטן הינה בעייתית ביותר- מסיבות שאינני מסוגל להבין עד היום- ולכן אין אפשרות שתיטלי אותו כעת, אך בהמשך הדרך אין ספק כי זו התרופה היחידה שתוכל לסיים את בעייתך ללא תלות בטיפול מתמשך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)