מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולסטרול וקריוטןkaren11/01/2008
שלום,
אני בת 20, התחלתי טיפול בקריוטן לפני חודש. לפני הטיפול עשיתי בדיקות דם וגילו שיש לי כולסטרול 200 (שזה כבר יותר מהנורמה) אחרי שבועיים של טיפול עשיתי עוד בדיקות דם ויצא לי כולסטרול 300 שזה בכלל מטורף. הלכתי לרופא עור, והוא הפסיק לי את הטיפול לשבועיים, ואמר לי לעשות עוד פעם בדיקות אחרי שבועיים לראות אם יש שיפור בכולסטרול ואז יחליט מה עושים.
זה ממש מפחיד אותי, האם זה דבר נורמלי שככה קופץ הכלוסטרול כשמשתמשים בתרופה הזאת?
ואני ממש לא רוצה להפסיק את הטיפול כי כבר אחרי חודש ראיתי שיפור במצב הפצעים אחרי ששנים רבות אני סובלת מהם. האם בכל זאת אפשר להמשיך בקריוטן?
יש לציין שאני לא שמנה, אני שוקלת 57, ולקחתי מינון של 30 מ"ג ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול וקריוטן
ד''ר צחי שלקוביץ13/01/2008karen שלום
מנסיוני ערכי כולסטרול אלו אינם בעייתיים לאורך הטיפול וניתן להמשיכו למשך חצי שנה תוך כדי קיום ערכים אלו.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)